Algemeen

Spin-off 'Men in Black' aangekondigd voor 2019

Maar dit is geen MIB 23.

door Bram de Groot om 17:14 in Algemeen
Sony Pictures heeft aangekondigd om in 2019 een spin-off te laten verschijnen van de bekende Men in Black-films. Dit meldt Deadline. Er is zelfs al een script gereed.

Het script is geschreven door Matt Holloway en Art Marcum, de schrijvers van Iron Man en Transformers: The Last Knight. Van Will Smith en Tommy Lee Jones wordt niet verwacht dat ze terugkeren in hun rollen, maar de spin-off zal wel voortborduren op de wereld die zij hebben neergezet.

Het script zou nieuwe personages volgen die op slechteriken jagen. Dit keer zou de film een meer mondiale insteek krijgen dan de voorgangers. Sony hoopt een voorbeeld te kunnen nemen aan de reboot Jurassic World uit 2015. Een regisseur zou al bijna gevonden zijn.

De franchise bestaat tot op heden uit drie delen, namelijk Men in Black (1997), Men in Black II (2002) en Men in Black 3 uit 2012. Gezamenlijk brachten deze films zo'n $1,7 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Eerder werd er nog gesproken over MIB 23, een cross-over met de 21 Jump Street-films. Deze zou nog steeds in ontwikkeling zijn. Op 17 mei 2019 moet de nog titelloze MIB spin-off in de bioscoop verschijnen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Man man, Sony is echt de weg kwijt. Ga toch eens om tafel zitten met goede filmproducenten en schrijvers.
Een spin-off zit ook niemand te wachten, net zo min als MIB23.

Xenolicker

Avatar

Nou, ik verwacht toch op z'n minst een cameo van Smith&Jones!

Sunspot

Avatar

Als ze een goed koppel aan acteurs kunnen vinden, waarom niet, maar dan moeten ze echt chemie hebben.

Of gaan ze nu met vrouwen aankomen, dat zie ik liever niet, zijn meestal niet zo goed in dit soort buddy films

Akke Moeka Hara

Avatar

Doe dan oude acteurs zoals Freeman en Eastwood, en laat ze dement lijken, alsof ze dat flits staafje te vaak hebben gebruikt

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Man man, Sony is echt de weg kwijt."
Precies dezelfde gedachte, maar dat ik al veel eerder laten ventileren. Kijk alleen al naar 2017. Je kan niet een hand met alle welgetelde 5 vingers gebruiken om te tellen hoeveel Sony echte pareltjes heeft afgeleverd.

NieuwsFilm

meest populair