Boks-legende George Foreman daagt Steven Seagal uit voor een gevecht

Boks-legende George Foreman daagt Steven Seagal uit voor een gevecht

Krijgen we een Foreman vs Seagal te zien?

Donald Trump haalde ongeveer een week geleden uit naar American football-atleten die weigerden tijdens het volkslied te staan maar in plaats daarvan knielden. Volgens de President is dit namelijk een gebrek aan respect voor de Amerikaanse vlag, terwijl anderen juist vinden dat de atleten hiermee de nadruk willen leggen op gelijkheid. Sommige bekendheden lieten weten het oneens te zijn met hun President, zoals bijvoorbeeld George Clooney; anderen, zoals actie-acteur Steven Seagal, staat juist weer volledig achter Trump en vindt deze actie schandalig.

Nu lijkt het erop dat Seagal's uitspraken niet bij iedereen even goed in de smaak vielen; zo zijn ze bij niemand minder dan voormalig bokser George Edward Foreman in het verkeerde keelgat geschoten. Foreman, die maar liefst twee keer wereldkampioen werd, is nu 68 jaar oud. Hij heeft de 65-jarige Seagal uitgedaagd voor een bokswedstrijd. Dit liet Foreman weten op zijn Twitter pagina: ''Steven Seagal, ik daag je uit voor een boksgevecht, een tegen een. Geen wapens, gewoon met de blote handen. 10 rondes in Vegas''. Het is niet honderd procent zeker dat Foreman Seagal heeft uitgedaagd vanwege zijn recente uitspraken over de niet staande atleten, maar het is wel toevallig dat het net daarna gebeurt.

Seagal heeft nog niet gereageerd op Foreman's bericht en ook al kent de acteur heel wat vechtsporten, de vraag is of hij het aandurft. Toch hebben de fans van de bokser en de acteur hoop dat het gevecht daadwerkelijk gaat plaatsvinden, iets wat ze ook al lieten weten in verschillende grappige Twitter berichten, waarvan er een paar hier zijn te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair