Affleck: Kritiek op 'Batman v Superman' was terecht

Affleck: Kritiek op 'Batman v Superman' was terecht

Maar wordt helemaal opgepakt bij Justice League.

De kritiek op Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice was niet mals. Maar volgens acteur Ben Affleck was die kritiek wel terecht. Dat vertelde de acteur tijdens een interview met Empire Magazine over het DCEU. De acteur geeft de mensen die bepaalde verwachtingen hadden wel gelijk.

"Ik begrijp dat er mensen zijn die [Batman v Superman] te duister vonden, of dat het niet paste bij de stijl van wat ze gewend waren van een Batman-verhaal. En ik denk dat die kritiek dan ook terecht was," vertelde de acteur. Maar de commentaren zijn niet echt gebruikt voor Justice League - die veranderingen waren allang gepand.

"Dat was allemaal al uitgeschreven en opgezet voordat [Batman v Superman] uitkwam. De aanpak was sowieso anders voor de tweede. Het was natuurlijke vooruitgang. Zack [Snyder] wilde dat het een leukere film zou worden, eentje die wat lichter was en niet zo zwaar beladen voelde," vertelde Affleck verder nog.

Vanaf 16 november draait Justice League dan eindelijk in de bioscoop en weten we in hoeverre het een verbetering is ten opzichte van Batman v Superman. Het zal helpen dat Joss Whedon de film afmaakt, al blijft het volgens alle betrokkenen echt een Snyder-film.



NieuwsFilm

meest populair