Algemeen

Kleurrijke eerste foto's 'Pacific Rim: Uprising'!

En wat vertelt John Boyega over het verhaal?

door Jim Pedd om 12:06 in Algemeen
Morgen wordt tijdens de New York Comic-Con de eerste echte trailer van Pacific Rim: Uprising vrijgegeven. Voordat het zover is, krijgen we alvast wat eerste foto's te zien van de film, en vertelt acteur John Boyega kort over de film. Duidelijk uit de eerste echte beelden, is dat het een kleurrijk avontuur wordt. En de Kaiju keren natuurlijk terug.

Boyega vertelde het volgende: "De Kaiju hebben een nieuwe manier gevonden. Ze zijn veel intelligenter dan we gedacht hadden. De monsters die we in de eerste film zagen, waren een proef, om te kijken wat onze reactie zou zijn. De breuk die we gesloten hebben, is niet de enige manier die ze hebben om in onze wereld te komen. Hun plannen zijn veel specifieker. Jake leidt het team en probeert daar een nieuwe verdedigingslinie voor op te bouwen."

De acteur speelt de rol van Jake Pentecost, de zoon van de legendarische Stacker, die we in Pacific Rim zagen. Jake was een veelbelovend Jaeger-piloot, maar heeft die opleiding laten gaan en is verzeild geraakt in de criminele onderwereld. Als een ogenschijnlijk niet te stoppen bedreiging losgelaten wordt op de wereldsteden, en de wereld op zijn knieën dreigt te brengen, is Jake de enige hoop voor de wereld. Maar dan zal hij wel moeten samenwerken met zijn van hem vervreemde zus Mako Mori (Rinko Kikuchi), die een dappere nieuwe generatie piloten leidt. Jake en de veelbelovende, rivaliserende piloot Lambert (Scott Eastwood) en de 15-jarige hacker Amara (Cailee Spaeny) moeten samen leren werken om de wereld te redden.

Pacific Rim: Uprising is geregisseerd door Steven S. DeKnight en gaat op 22 maart 2018 in première.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dit ziet eruit als een gevecht met meerdere Jaegers (en meerdere Kaiju denk ik) in de stad bij daglicht. Dat zal wel een lekker potje beuken worden in IMAX.

Ik vind alleen zo'n slinger met een zaagbal eraan meer een middeleeuws wapen en zal in een stad met wolkenkrabbers voor veel colleteral damage zorgen.
Maar ja het gaat natuurlijk om het visuele geweld!

the12rz

Avatar

Het lijkt nu wel een beetje op Transformers vooral die foto met al die Jaegers. De vorige Pacific Rim film had juist een mooie duistere sfeer. Je merkte heel duidelijk de invloed van Del Torro benieuwt of ze dat zonder hem ook kunnen behalen.

Banned

Avatar

Wat is dit Transformer 5.5 ? Die eerste was een vreselijke film, zit hier alvast niet op te wachten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik kreeg meer een Power Rangers gevoel.
Maar ben wel benieuwd naar deze film, de eerste was een uppercut die je niet zag aankomen, heerlijke film.

Goov25

Avatar

Ik hoop inderdaad ook dat het geen Transformers 7 (of hoe ver zitten we) wordt, Pacific Rim stak er voor mij wel echt boven uit. Maargoed, wordt vast een spektakel Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair