Kleurrijke eerste foto's 'Pacific Rim: Uprising'!

Kleurrijke eerste foto's 'Pacific Rim: Uprising'!

En wat vertelt John Boyega over het verhaal?

Morgen wordt tijdens de New York Comic-Con de eerste echte trailer van Pacific Rim: Uprising vrijgegeven. Voordat het zover is, krijgen we alvast wat eerste foto's te zien van de film, en vertelt acteur John Boyega kort over de film. Duidelijk uit de eerste echte beelden, is dat het een kleurrijk avontuur wordt. En de Kaiju keren natuurlijk terug.

Boyega vertelde het volgende: "De Kaiju hebben een nieuwe manier gevonden. Ze zijn veel intelligenter dan we gedacht hadden. De monsters die we in de eerste film zagen, waren een proef, om te kijken wat onze reactie zou zijn. De breuk die we gesloten hebben, is niet de enige manier die ze hebben om in onze wereld te komen. Hun plannen zijn veel specifieker. Jake leidt het team en probeert daar een nieuwe verdedigingslinie voor op te bouwen."

De acteur speelt de rol van Jake Pentecost, de zoon van de legendarische Stacker, die we in Pacific Rim zagen. Jake was een veelbelovend Jaeger-piloot, maar heeft die opleiding laten gaan en is verzeild geraakt in de criminele onderwereld. Als een ogenschijnlijk niet te stoppen bedreiging losgelaten wordt op de wereldsteden, en de wereld op zijn knieën dreigt te brengen, is Jake de enige hoop voor de wereld. Maar dan zal hij wel moeten samenwerken met zijn van hem vervreemde zus Mako Mori (Rinko Kikuchi), die een dappere nieuwe generatie piloten leidt. Jake en de veelbelovende, rivaliserende piloot Lambert (Scott Eastwood) en de 15-jarige hacker Amara (Cailee Spaeny) moeten samen leren werken om de wereld te redden.

Pacific Rim: Uprising is geregisseerd door Steven S. DeKnight en gaat op 22 maart 2018 in première.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair