Graham McTavish ook in 'Aquaman'

Graham McTavish ook in 'Aquaman'

Maar wie speelt hij?

Graham McTavish, voornamelijk bekend van The Hobbit trilogie, waarin hij een van de dwergen speelt (Dwalin), heeft laten weten een nog een geheim gehouden rol te vervullen in James Wan's Aquaman. Terwijl Warner Bros. druk bezig zijn alles in orde te krijgen rondom hun grote blockbuster Justice League, moeten ze zeker ook nog tijd besteden aan hun eerstvolgende superhelden-project; Aquaman. De film is gedurende dit jaar voor een groot deel opgenomen in Australië, maar er is nog niet enorm veel over bekend gemaakt.

McTavish heeft nu dus wel verklapt dat hij een rol(letje) speelt in DC's volgende solo-superheldenfilm. Aangezien het een grote blockbuster is zijn er al genoeg fans aan het speculeren geslagen wie hij dan wel zou kunnen spelen; sommigen van hen geloven dat hij Poseidon, de god van de zee, zal incarneren.

De acteur zelf heeft nog niks over zijn rol gezegd, behalve dan: ''Ik voel me vereerd om jullie te vertellen dat ik te zien zal zijn in Aquaman. Het personage moet nog geheim blijven... voor nu tenminste. Maar geen zorgen, het wordt geweldig!'' McTavish voegt zich hiermee toe aan een al heel indrukwekkende cast, met andere grote namen zoals bijvoorbeeld Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe en natuurlijk de vertolker van het titelpersonage Jason Momoa.

Het geduld van de fans zal echter nog even flink op de proef gesteld worden, want de film zal pas eind 2018 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair