Cool Iron Man-pak voor 'Avengers: Infinity War' onthuld

Cool Iron Man-pak voor 'Avengers: Infinity War' onthuld

En meer onthullende promo-beelden van de Avengers.

Met Thor: Ragnarok en Black Panther in het vooruitzicht zullen Walt Disney en Marvel Studios er alles aan willen doen om deze niet onder te laten sneeuwen door Avengers: Infinity War. De eerste trailer voor de derde Avengers-film laat nog op zich wachten en buiten wat de teaservideo en een aantal concept-posters na blijft het officieel redelijk rustig rond de film. Nu is er toch een cool beeld verschenen van het nieuwe pak van Iron Man.

Onderstaand promo-beeld laat een pak van Iron Man zien welke in 2015 in de comic-reeks Invincible Iron Man verscheen. Het pak heeft de naam 'Armor 51' of 'Model-Prime Armor'. Het harnas kan op commando van Tony Stark (Robert Downey Jr.) van vorm en kleur veranderen. Na de afbeelding ook twee beelden uit de comics.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Online verschenen overigens nog meer opvallende beelden van de superhelden en andere personages uit het Marvel Cinematic Universe, zoals Captain America (Chris Evans), een blonde Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man (Tom Holland) en Hulk (Mark Ruffalo). De reeks afbeeldingen zijn niet direct gekoppeld aan Infinity War, maar laat personages zien uit de reeds verschenen, maar ook toekomstige films. Daarom zie je bijvoorbeeld ook The Ancient One (Tilda Swinton) en Yondu (Michael Rooker).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair