Opnieuw nieuwe beelden 'Justice League'

Maar Superman...

Tijdens de promotie van Batman v Superman: Dawn of Justice was er het verwijt dat Warner Bros. al heel wat van de film had prijsgegeven nog voor de superheldenfilm in de bioscoop te zien was. Ondanks de nodige trailers, lijkt dat met Justice League mee te vallen, maar nu - met nog een maand te gaan - lijken de remmen los! Hieronder nieuwe promo's.

In de video's zien we weer veel bekende en nieuwe beelden van de helden Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck), Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen / The Flash (Ezra Miller) en Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher). Uiteraard zijn ook Steppenwolf (Ciarán Hinds) en zijn leger van Parademons te zien. Gelukkig houdt WB het nog even spannend door Superman (Henry Cavill) niet prijs te geven.

Hieronder als eerste de alternatieve UK-trailer met de titel Unite, gevolgd door spots met de titels Coming en Friends:






En dan is er ook een featurette verschenen met de titel Hero, waarin de verschillende acteurs een snelle intro geven op hun helden. Zack Snyder en Joss Whedons Justice League verschijnt op 16 november in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair