'Logan'-scenarist adapteert ijzige roman 'No Exit' voor Fox

Een klein meisje opgesloten in de auto van een vreemdeling. Er is geen hulp. Wat doe je?

20th Century Fox is weer op boekenjacht geweest. De filmstudio heeft de filmrechten van No Exit binnengehaald. De thriller is geschreven door Taylor Adams en zag juni dit jaar het daglicht. Het is zijn derde roman. Het project is nog niet ver, maar Logan-scenarist Scott Frank is wel aangesteld om de onderneming te produceren. Of hij ook het schrijfwerk voor zijn rekening neemt is niet bekendgemaakt.

No Exit volgt Darby Thorne, een studente die onderweg naar haar zieke moeder is. Een sneeuwstorm zorgt er echter voor dat ze langs de snelweg bij een rustplaats gestrand raakt. Ze is in niemandsland, maar niet alleen. Een viertal vreemdelingen hebben het ook niet getroffen en zitten eveneens vast. Wanneer Darby denkt dat het niet erger kan, stuit ze op een klein meisje dat opgesloten zit in één van de andere auto's. Darby heeft geen idee van wie de auto is. Zonder telefoonbereik en gevangen door de sneeuw moet ze zelf zien uit te vinden wie de kidnapper is.

Romanschrijver Adams heeft zich in het verleden ook beziggehouden met het filmen van shorts. Logan is niet de enige film waar Frank aan werkzaam is geweest als scenarist. Eerder leverde hij ook titels af zoals Get Shorty, Minority Report, Marley & Me en The Wolverine.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair