Algemeen

'Thor: Ragnarok' start 'Hulk'-trilogie

Veel Hulk onderweg!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 14:45 in Algemeen
In Thor: Ragnarok zien we eindelijk weer de Hulk, het alter ego van Mark Ruffalo's Bruce Banner. In gesprek met Cinema Blend heeft de acteur aangegeven dat de derde Thor-film de start is van een "Hulk-trilogie".

"Kevin Feige trok me apart voordat we hiermee startten, en zei 'als we een losstaande Hulk-film zouden doen, hoe zou die dan worden?' En ik zei, 'ik denk dat dit, dit, dit en dit en dit en het eindigt zus en zo.' En hij was van, 'dat vind ik geweldig. Waarom doen we dat niet in de volgende drie films, te starten met Thor 3 en dan gaan we door in Avengers 3 en 4.' En ik was toen van, 'Dat klinkt geweldig!' We staan nu dus aan het begin van het verhaal," aldus de verder weinig onthullende Ruffalo, die de Banner / Hulk al speelde in The Avengers (2012) en Avengers: Age of Ultron (2015).

Een losstaande film rond de Hulk in de huidige Marvel Cinematic Universe-filmreeks is op dit moment ondenkbaar. De rechten voor een losstaande film liggen namelijk nog bij Universal. Die studio was ook verantwoordelijk voor The Incredible Hulk (2008), de film die gewoon deel uitmaakt van de huidige MCU.

Thor 3 debuteert eind deze maand, Avengers 3 eind april 2018 en Avengers 4 verschijnt over ongeveer anderhalf jaar.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Lekker bericht!
De Hulk trilogie is Ragnarok, Avengers 3 en Avengers 4

Chrischzz

Avatar

Ik vind het alleen maar logisch om het verhaal van de Hulk gewoon in deze fils onder te brengen.

Decepticon

Avatar

We krijgen gewoon kleine snippets van de populaire Hulk verhalen, verwoven in de andere films, te beginnen met Planet Hulk. Hopelijk ook nog World War Hulk.
Zolang het maar wel een enigszins een beetje goed uitgewerkt wordt en niet zomaar aan voorbij gegaan wordt in het grotere verhaal.
Maar daar vertrouw ik Marvel wel op.

Master Of Films

Avatar

Tja als je dan toch een vorm van Planet Hulk maakt, kan MCU net zo doorgaan met World War Hulk.

rainking

Avatar

Als er een aanleiding in de film is voor World War Hulk, dan kan dat wel gaaf zijn, ja.

shellghost

Avatar

World War Hulk was ten tijde van Civil War 1.
Dus dat kan interessant worden omdat Phase 3? afgesloten gaat worden en ze meer de ruimte in gaan als ik het goed begrepen heb.

SunChaser

Avatar

Ik snap het probleem van n standalone film niet. De Spider-Man deal was dat Marvel betaalt voor de kosten van de productie van avengers en dat Sony betaalt voor de productie van de Spider-Man en dat ze allebei hun opbrengsten mogen houden. Sony betaalt dus de acteurs en de producers etc maar krijgt de volledige winst. Marvel heeft te allen tijde de merchandise weer. Dat kan ook met hulk toch.

SunChaser

Avatar

Overigens vloeit de rechten niet terug naar marvel bij uitblijven standalone film?

SunChaser

Avatar

Oh weet t al
Marvel heeft de rechten op hulk wel maar heeft een open ended distributie deal met universal op hulk standalone films. En Disney wil ze natuurlijk zelf distribueren. Dus universal kan geen standalones meer maken en Disney wil t niet vanwege de deal

nieuwslaatste nieuws

meest populair