'Thor: Ragnarok' start 'Hulk'-trilogie

Veel Hulk onderweg!

In Thor: Ragnarok zien we eindelijk weer de Hulk, het alter ego van Mark Ruffalo's Bruce Banner. In gesprek met Cinema Blend heeft de acteur aangegeven dat de derde Thor-film de start is van een "Hulk-trilogie".

"Kevin Feige trok me apart voordat we hiermee startten, en zei 'als we een losstaande Hulk-film zouden doen, hoe zou die dan worden?' En ik zei, 'ik denk dat dit, dit, dit en dit en dit en het eindigt zus en zo.' En hij was van, 'dat vind ik geweldig. Waarom doen we dat niet in de volgende drie films, te starten met Thor 3 en dan gaan we door in Avengers 3 en 4.' En ik was toen van, 'Dat klinkt geweldig!' We staan nu dus aan het begin van het verhaal," aldus de verder weinig onthullende Ruffalo, die de Banner / Hulk al speelde in The Avengers (2012) en Avengers: Age of Ultron (2015).

Een losstaande film rond de Hulk in de huidige Marvel Cinematic Universe-filmreeks is op dit moment ondenkbaar. De rechten voor een losstaande film liggen namelijk nog bij Universal. Die studio was ook verantwoordelijk voor The Incredible Hulk (2008), de film die gewoon deel uitmaakt van de huidige MCU.

Thor 3 debuteert eind deze maand, Avengers 3 eind april 2018 en Avengers 4 verschijnt over ongeveer anderhalf jaar.



NieuwsFilm

meest populair