Algemeen

Volgende Marvel-films "allemaal erg uniek"

Zijn ze ook echt anders?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:00 in Algemeen
Een kritiekpunt op superheldenfilms is dat ze allemaal op elkaar beginnen te lijken. Marvel Studios doet zijn best daar verandering in te brengen en wat studiohoofd Kevin Feige betreft, slaagt men daar behoorlijk in. De volgende vier films die de studio uitbrengt, moeten behoorlijk uniek zijn. En daar lijkt het ook echt op, gezien de regisseurs die gekozen zijn.

"De volgende films zijn ontworpen om anders, heel uniek, te worden," begon Feige. "Ragnarok, Black Panther, vooral als we Infinity War zien, en zelfs Ant-Man and the Wasp - wat bijna klaar is met de productie. Alle vier die films zijn apart en speciaal en ik kan er niet op wachten dat mensen ze in de bioscoop kunnen zien"

Thor: Ragnarok is geregisseerd door Taika Waititi, die veel vrijheid gekregen schijnt te hebben bij het maken van de film. Dat wordt ook geprezen door critici, die vertellen dat het een unieke Marvel-film is. Verder is Black Panther ook anders, gezien de trailer en de setting in Afrika).

Ook Infinity War lijkt uniek te worden, aangezien het gaat om de grootste teamfilm van Marvel ooit, die ook de ruimte in trekt. En er is het kleinschaligere Ant-Man and the Wasp, dat zich vooral daardoor moet onderscheiden en een persoonlijker verhaal zou vertellen.

Thor: Ragnarok is vanaf 26 oktober te zien. Black Panther volgt op 15 februari, Infinity War op 25 april en Ant-Man and the Wasp op 18 juli 2018.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Hoeveel zouden er in zwart-wit zijn of geen enkele actiescène bevatten? Uniek zijn is niet direct wat blockbusters zo'n succesnummers maakt.

Master Of Films

Avatar

BR2049 vind ik meer unieker als ik dit zo lees.

Oh wacht. Hij bedoelt met uniek "Alle vier die films zijn apart en speciaal"

Zoiets als M&M's, Bounty, Twix & Snickers. Alle 4 de repen zijn apart en special. Maar hebben toch chocolade en zijn gemaakt door het bedrijf van Mars.

GreenHornet

Avatar

zorg nu eens voor dat de vijanden sterker worden, en dat Marvel Karakters ook flink pijn lijden.

Thiver

Avatar

Master Of Films "BR2049 vind ik meer unieker als ik dit zo lees."

Ehm... je weet dat er meer Blade Runner-films zijn, mag ik hopen?

Master Of Films "Zoiets als M&M's, Bounty, Twix & Snickers. Alle 4 de repen zijn apart en special. Maar hebben toch chocolade en zijn gemaakt door het bedrijf van Mars."

Ik herinner me een stukje uit een conference van Theo Maassen van lang geleden, waarin hij zich erover beklaagde dat alle vrouwen uniek gevonden willen worden en er daarom allemaal hetzelfde uitzien. Ik heb de indruk dat dat hier ook een beetje het geval is...

Master Of Films

Avatar

Thiver "Ehm... je weet dat er meer Blade Runner-films zijn, mag ik hopen?"
Nee echt! Er is meer dan alleen maar Blade Runner films. Wow! Echt een geweldige openbaring om te weten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair