Sexy pakje Karen Gillan in 'Jumanji'-vervolg is met opzet

Sexy pakje Karen Gillan in 'Jumanji'-vervolg is met opzet

Er is een reden!

Ondertussen ligt nagenoeg alles wat afwijkend is onder de loep, zoals missend okselhaar, onnodige whitewashing, de te lage salarissen van actrices en nog wel meer. Sommige zaken zijn terecht, andere zaken lijken zwaar overtrokken. Nu is het de beurt aan (overdreven) sexy kleding van vrouwen in de films. Er is namelijk enige ophef over Karen Gillans sexy outfit in Jumanji: Welcome to the Jungle.

"We zijn ons ervan bewust, en zonder het te onthullen... ja, er is een daadwerkelijke opzettelijkheid en idee daarvoor," aldus producent Matt Tolmach over het strakke pakje van Gillan. "Het was niet onverwacht dan mensen zich er druk over gingen maken, er wordt zeker over gesproken in de film."

Regisseur Jake Kasdan weet eraan toe te voegen dat de criticasters hun mening bijstellen als ze de film eenmaal hebben gezien: "Als je er los naar kijkt, dan zou het... Maar we weten wat we doen. Ik hou van het personage. Ik denk dat het iets is dat nog nooit gedaan is in een film, het is één van de delen uit de film waar ik het meest enthousiast over ben. Ik ben zo van 'mensen zullen gek worden wanneer ze snappen wat we doen', op een goede manier. Ze zullen het geweldig vinden."

Hieronder even een foto van Gillan als de schaars geklede Roundhouse, zodat je een beeld hebt op de reden van de ophef:

Bekijk de afbeelding
We moeten nog even afwachten wat de heren exact bedoelen, maar voorlopig zien we enkel de schaars geklede commando Ruby Roundhouse, de naam van het personage van Gillan. Overigens zijn de biceps van Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson) ook prima te zien. Iets waar "men" dan weer geen moeite mee lijkt te hebben.

Ook met rollen van Jack Black (Professor Shelly Oberon) en Kevin Hart (Franklin "Moose" Finbar) draait Welcome to the Jungle vanaf 21 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair