Gerard Butler zegt in orde te zijn na pijnlijk motorongeluk

Gerard Butler zegt in orde te zijn na pijnlijk motorongeluk

Het heeft hem wel enkele snijwonden en kneuzingen opgeleverd.

300-ster Gerard Butler heeft een boekje opengedaan over het motorongeluk dat hij eerder deze maand heeft gekregen. Roddelwebsite TMZ onthulde eerder het nieuws al dat hij een lelijke smak had gemaakt tijdens het rijden. Daaropvolgend werd hij door een ambulance meegenomen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. De botsing zag er echter heftiger uit dan dat het was, want de 47-jarige Schot liep kort daarna alweer het pand uit zonder grote gebroken botten.

Afgelopen maandag vond de première van zijn nieuwste film Geostorm plaats. Op de rode loper vertelde hij over het incident aan ET Online: "Ik reed langs de weg en deed mijn eigen ding toen een geparkeerde mevrouw opeens een illegale bocht nam en recht op me af kwam. Ik knalde tegen de auto, vloog door de lucht, maakte een salto en landde op de grond. Het deed wel zeer."

Omstanders schoten Butler te hulp en waren weldra verrast door de identiteit van het slachtoffer. "Velen zagen het gebeuren en ze zeiden: 'Dat was jij!?' Dus ik zit daar, mijn voeten doen verdomd pijn, mijn schoenen gescheurd en zo'n gozer vraagt: 'Dus, hoe gaat ie?' En ik probeerde hem te vertellen: 'Nou, ik moet over drie weken een actiefilm opnemen.' Het ongeluk was erg pijnlijk, maar deed me wel waarderen hoe kostbaar je leven is, want ik had op vele andere manieren terecht kunnen komen die een eind aan mij konden maken."

De acteur eindigde het interview met het onthullen van zijn wonden. In zijn rechtervoet zitten vijf breuken en verder heeft hij een gescheurde meniscus (kraakbeenschijf in het kniegewricht). "Maar het komt goed met me," aldus de actieheld. Geostorm is vanaf deze week in de bioscoop te zien. Zie hieronder een foto van de acteur voordat hij het ongeluk kreeg.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair