Algemeen

'Sicario 2' wordt heftiger en zwaarder volgens Josh Brolin

'Soldado', de officiële titel van het vervolg op 'Sicario', overtreft de eerste film volgens de acteur.

door Kaj van Zoelen om 08:52 in Algemeen
Sicario was een veelgeprezen film, maar niet één waar je nou direct een vervolg op zou verwachten. Toch komt dat er al snel, omdat schrijver Taylor Sheridan (die daarna Hell Or High Water schreef en het nu in de Nederlandse bioscopen draaiende Wind River schreef en regisseerde) een vervolg neerpende, met de titel Soldado.

Waarna al vlug Josh Brolin en Benicio Del Toro tekenden om hun rollen opnieuw te spelen. Omdat regisseur Denis Villeneuve inmiddels al bezig was met het maken van Arrival en Blade Runner 2049, moest er een nieuwe regisseur komen, en dat werd de Italiaan Stefano Sollima.

Ster Josh Brolin zei in een interview het volgende over Soldado: ''Ik denk dat het gewoon een hevigere film is, in alle opzichten. De personages zijn heftiger, de film is heftiger. We opereren op een grotere schaal. Sicario voelde voor mij als een kleine film omdat hij zo intiem en emotioneel was, maar waarom kunnen grotere films dat niet net zo goed zijn? Soldado is zo'n grote, intieme film.''

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dondeestagb

Avatar

Klinkt niet heul veelbelovend. Maar Sollima ken ik niet... ik wacht rustig af.

Mav Damian

Avatar

Mhwoea! De mooie cinematografie van Deakings en de vette soundtrack van Johansson zal het niet meer overtreffen, maar ik ben wel benieuwd welke richting van verhaal naartoe gaat. Een vervolg maken van Sicario ben ik nog steeds sceptisch op.

Straka

Avatar

Sollima's Suburra was al een sterkere film dan Sicario. Zonder de overbodige rol van Blunt en met een subtieler script en regie kan dit best nog wat worden. Brolin en Del Toro maakten Sicario genietbaar dus meer focus op die twee is een goed teken.

NoahMeeuws

Avatar

Sicario was heftig maar leeg. Hij pakte me niet.

rainking

Avatar

Nóg heftiger? Betekent dat dat ik bij de tweede film wél wakker blijf?

NieuwsFilm

meest populair