Een 'Violent Separation' voor Brenton Thwaites en Ben Robson

Een 'Violent Separation' voor Brenton Thwaites en Ben Robson

In de misdaadthriller worden twee broers uit elkaar gedreven.

Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) en Ben Robson (The Boy) hebben getekend voor de hoofdrollen in A Violent Separation. Het schrijfwerk van de misdaadthriller is verzorgd door Michael Arkof, de broers Kevin en Michael Goetz (Martyrs) zullen de regie voor hun rekening nemen.

Norman is een jonge hulpsheriff uit een rustig stadje in het middenwesten. Wanneer zijn oudere broer Ray iemand vermoordt, besluit Norman de daad te verdoezelen. De hulpsheriff valt later echter voor het zusje van het slachtoffer, Frances, waardoor de band tussen de broers op de proef gesteld wordt. Terwijl het onderzoek verdergaat zien beide mannen een gewelddadige scheiding zich voordoen. Hoewel ze de juiste beslissingen willen nemen, lijken ze enkel in te gaan op alles wat slecht is.

De eerder genoemde namen zijn overigens niet de enige die een plekje in de cast hebben bemachtigd. Ook Alycia Debnam-Carey (tv-serie Fear the Walking Dead), Claire Holt (47 Meters Down), Francesca Eastwood (The Vault), Gerald McRaney (The A-Team) en Ted Levine (Silence of the Lambs) zullen optreden. De misdaadthriller is een product van Cliffbrook Films (The Den), Catapult Entertainment Group en Productivity Media (Born to Be Blue). Binnenkort starten de opnames in de Amerikaanse staat Louisiana.

NieuwsFilm

meest populair