Algemeen

Voorspelling Box Office-start 'Star Wars: The Last Jedi'

Gaat deze The Force Awakens achterna?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:12 in Algemeen
Eind 2015 wist Star Wars: The Force Awakens een recordopening aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's neer te zetten en nog altijd is de $248,0 miljoen ongeëvenaard. De website Box Office Pro heeft nu een eerste voorspelling gedaan voor de opening van de over twee maanden te verschijnen opvolger Star Wars: The Last Jedi.

Volgens Box Office Pro gaat The Last Jedi starten met zo'n $215 miljoen, dus zo'n $30 miljoen minder dan The Force Awakens. Toch is dit een enorme score. Mocht de score daadwerkelijk rond de $215 miljoen zijn, dan staat deze gelijk achter de voorganger. Op dit moment staat Jurassic World (2015) met $208,8 miljoen op de tweede stek. The Avengers uit 2012 is de derde film die hoger dan $200 miljoen opende in de States.

De vorige Star Wars-film, Rogue One uit 2016, noteerde met $155 miljoen in het eerste weekend ook niet verkeerd, maar deze score bleek toch beduidend lager.

Uiteindelijk noteerde The Force Awakens maar liefst $936,7 miljoen in de States, een absoluut record. Wereldwijd noteerde de film van J.J. Abrams een uitstekende $2,1 miljard en daarmee staat de zevende film in de saga op de derde plaats in de Box Office aller tijden.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik verwacht 1.5 miljard worldwide

Sunspot

Avatar

LOL, ben het eigenlijk al zat, zie liever Obi Wan film

Goku32

Avatar

Denk dat dit de best verdiende film gaat worden van 2017 weet het wel zeker. En denk dat deze meer gaat opleveren als de voorganger. We zullen zien

Speedster

Avatar

Ik verwacht ook ongeveer een 1,5 miljard wereldwijd.

Nature

Avatar

Sowieso gaat de film een miljard opbrengen.

Da Villain

Avatar

Ik denk 1.2 miljard. Force Awakens gaat geen SW ooit evenaren.

Master Of Films

Avatar

Nature "Sowieso gaat de film een miljard opbrengen."
Deze kans is stukken groter dan dat de JL de miljard gaat halen. Maar dat kan je IMIS niet wijsmaken :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair