Teen Groot zoekt mentor in 'Avengers: Infinity War'

Teen Groot zoekt mentor in 'Avengers: Infinity War'

De Terry Notary speelt de rol.

In Avengers: Infinity War wordt de stem van Teen Groot opnieuw ingesproken door Vin Diesel. De motion-capture rol wordt in dit geval ingevuld door Terry Notary. De specialist gaf tegenover Yahoo! Movies enkele details prijs.

"Ja, ik speel de tiener Groot. En ik geniet er volop van. Het is echt heel leuk. Ik kan niet veel over hem zeggen, maar hij is 'coming of age', dus je zult zien dat de tiener een mentor vindt waar hij tegenop kan kijken en kan zien al rolmodel," aldus Notary. "Het personage is geweldig, en de film worden ook geweldig. De cast is indrukwekkend, net als de regisseurs. De Russo's laten acteurs gezamenlijk de scènes ontdekken om tot een punt te komen dat ze echt goed aanvoelen en iedereen zijn moment krijgt."

Notary is onder meer bekend van zijn mo-cap rol als Rocket in de Planet of the Apes-reboottrilogie en Kong in Kong: Skull Island.

Teen Groot was al te zien in een nafilmpje van Guardians and the Galaxy Vol. 2. In die clip gedroeg hij zich als een standaard tiener die zich terugtrekt op zijn slaapkamer. Zie deze hieronder:



NieuwsFilm

meest populair