Kopman terug voor 'Fast & Furious 9' en '10'

Kopman terug voor 'Fast & Furious 9' en '10'

Ook Jordana Brewster terug.

Via Facebook heeft Vin Diesel onthuld dat Justin Lin terugkeert in de regiestoel van zowel Fast & Furious 9 als Fast & Furious 10. Diesel gaf daarbij ook aan dat actrice Jordana Brewster weer te zien zal zijn in de franchise. Check onderstaande video waarin het drietal te zien is op de set van een onbekende productie.

Lin was verantwoordelijk voor de opleving van de franchise die na het derde deel ten doden leek opgeschreven. Ondanks dat Lin zelf The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) regisseerde zette hij met Fast & Furious (2009) de reeks weer op de kaart. Met Fast Five (2011) en Fast & Furious 6 (2013) werd het succes alleen maar groter.

Brewster was te zien in de eerste film, The Fast and the Furious uit 2001, en vervolgens in de delen 4, 5, 6 en 7. In Fast & Furious 8 zat ze niet. Brewster speelt de filmreeks het personage Mia Toretto, de zus van Diesels Dominic Toretto en de vriendin van Brian O'Conner, het personage van wijlen Paul Walker.

Het negende deel staat gepland voor april 2020 en het naar verluidt afsluitende deel verschijnt in 2021 of 2022. In 2019 krijgen we eerst de spin-off met Dwayne Johnson en Jason Statham.



NieuwsFilm

meest populair