'Deadpool 2' zit bomvol actie

'Deadpool 2' zit bomvol actie

Maar wordt wel uniek.

De actie van Deadpool 2 wordt "behoorlijk anders", belooft acteur Josh Brolin. Waar de eerste film geregisseerd werd door Tim Miller, die vooral veel met visuele effecten deed, wordt het vervolg gemakt door David Leitch, die naar het schijnt minder met visuele effecten wil doen en meer praktische actie filmt.

In een interview met de site Collider laat Brolin weten wat Leitch wat hem betreft naar Deadpool 2 brengt. Daar had hij een interessant antwoord op. "Ik hoorde op een gegeven moment, en dat is vast prima om te vertellen, dat het gevoel was dat de eerste Deadpool niet genoeg actie bevatte. [...] Met deze film wordt dat anders. [David Leitch] omarmt waar hij goed in is, en dat is erg slim denk ik. De film zit bomvol actie."

Wat Brolin betreft wordt de actie bijzonder sterk ook. Hij stelt dat hij behoorlijk wat actiescènes moest opnemen, waarbij hij door stuntmannen behoorlijk ruw behandeld werd. De vraag is natuurlijk of het nu niet te veel actie wordt, of dat de film met Ryan Reynolds lekker uniek en humoristisch blijft.

In elk geval wordt het wel anders dan het origineel. Ditmaal krijgt Deadpool namelijk te maken met Domino (Zazie Beetz) en Cable (Brolin).



NieuwsFilm

meest populair