Slechterik Steppenwolf spreekt in nieuwe 'Justice League' trailer

Slechterik Steppenwolf spreekt in nieuwe 'Justice League' trailer

En meer coole Justice League posters en video's.

Hieronder zie je twee nieuwe trailers/spots met verse beelden uit Justice League van regisseurs Zack Snyder en Joss Whedon. Vooral de eerste laat meer zien van de grote slechterik, Steppenwolf (Ciarán Hinds). Je ziet hem overigens niet alleen; je hoort hem ook even praten. Van Superman ontbreekt voorlopig nog ieder spoor.

Maar eerst nog even de Box Office-voorspellingen. Eerder werd gemeld dat Justice League uit zou komen op zo'n $150 miljoen in het eerste Noord-Amerikaanse weekend. De analisten zien het nu iets somberder in. De meest recente voorspelling is een score tussen de $110 en $120 miljoen. Nog steeds een hoop centjes, maar dit is uiteraard een stuk minder dan de $166,0 miljoen van Batman v Superman: Dawn of Justice uit 2016.




Naar Henry Cavills Superman wordt de laatste tijd voortdurend gehint en ook in een van onderstaande drie nieuwe (IMAX) posters duikt zijn gedaante op. Het wachten is op een eerste glimp. Warner Bros. zal het ongetwijfeld niet kunnen laten om Superman voorafgaand aan de release te tonen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En hieronder zie je ook nog de featurette 'Wonder Woman Hero', in het kader van Cyborg/Wonder Woman-week. Uiteraard speelt Gal Gadot weer de "krijger van de Amazonen en beschermer van de wereld." De complete film is midden november te zien in iedere blockbuster-bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair