Wonder Woman ook echt veranderd na 'Batman v Superman'

Wonder Woman ook echt veranderd na 'Batman v Superman'

Vooral haar attitude jegens de mensheid.

In Batman v Superman: Dawn of Justice ontmoeten we een Diana Prince (Gal Gadot) die de mensheid opgegeven lijkt te hebben. Ze besluit pas na zorgvuldige afweging om het gevecht met Doomsday aan te gaan. Het einde van Wonder Woman geeft echter een heel ander beeld. Daarin zien we dat het personage juist altijd het vertrouwen in mensen gehouden heeft.

Die discrepantie blijkt een vrij eenvoudige oorzaak te hebben. Actrice Gal Gadot vertelde het volgende. "We realiseerden ons gaandeweg dat Wonder Woman de mensheid nooit op zou geven. De reden waarom ze het eiland verliet, was omdat ze hun leven beter en veiliger wilde maken - zij waren haar lotsbestemming. Dus ik geef je een eerlijk antwoord: soms, tijdens het creatieve proces, zie je dat iets niet meteen de juiste beslissing was. En dan kan je het altijd veranderen. Dus Wonder Woman zal er altijd zijn, als het aankomt op haar zorgen om de mensheid."

Veel fans hadden zoiets al verwacht, dus het is goed om te horen dat dit ook de echte achterliggende redenering was. Wat vinden jullie van de opmerking van Gadot?



NieuwsFilm

meest populair