Veel humor en Batman in nieuwe 'Justice League' beelden

Veel humor en Batman in nieuwe 'Justice League' beelden

The Flash weet niet wat vechten is.

Tot de wereldwijde release van Justice League vermaakt Warner Bros. ons met video's die ons de helden uit de film introduceren. Na Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) Cyborg (Ray Fisher) en Wonder Woman (Gal Gadot) krijgen we deze week meer te zien over Batman, uiteraard de rol van Ben Affleck. Daarnaast is er een spot opgedoken die aantoont dat er ook de nodige humor is terug te vinden in de superheldenfilm. En nog wat dingetjes.

Als eerste Batman. Na zijn introductie in Batman v Superman: Dawn of Justice zal hij meer vertrouwen moeten hebben in de andere helden. Het gevecht met de sterke slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) is namelijk niet zomaar gewonnen. Hieronder de intro-video over Batman, en de motion poster.



Daarnaast ook een nieuwe tv-spot waaruit duidelijk wordt dat de film ook iets lichter, humoristischer van toon wordt, dan het grauwere Dawn of Justice. In de beelden zien we dat The Flash nog niet helemaal in zijn kracht staat en dat hij tips nodig heeft van de held die hierboven de nodige aandacht krijgt.


En als laatste een IMAX-spot waarin uiteraard de IMAX-vertoning van de film van regisseur Zack Snyder wordt gepromoot. Overigens zijn er geen beelden geschoten met IMAX-camera's. Daarna zie je ook een Nederlandse tv-spot en een fraai affiche. De complete film zie je vanaf 16 november in de Nederlandse bioscoop.





Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair