James Gunn wil dat fans van DC Comics en Marvel stoppen met oorlogvoeren

James Gunn wil dat fans van DC Comics en Marvel stoppen met oorlogvoeren

"Jullie zullen elkaar nooit overtuigen."

Voor Walt Disney Studios en Marvel heeft James Gunn tot op heden twee stripboekverfilmingen gemaakt: Guardians of the Galaxy en diens vervolg Vol. 2. Dat maakt van hem echter geen Marvel-fanboy. In feite is hij zelfs een liefhebber van allerlei stripboeken. Daarom onthulde hij vrijdag via Twitter enorm blij te zijn dat Warner Bros. en DC Comics een acteur hebben gevonden die Shazam! zal spelen. Helaas leidde dit naar de zoveelste, afmattende discussie - welke van de twee ondernemingen is de beste?

De 51-jarige Amerikaan moest er echter niets van hebben nadat hij schreef: "Ik kan me geen betere Shazam wensen dan mijn maat Zachary Levi." Mensen op Twitter haalden Gunn erbij in de hoop dat hij een punt achter het dispuut kon zetten, maar in plaats daarvan tracht hij er nu voor te zorgen dat beide partijen de strijdbijl begraven. Middels een aantal berichten via sociale media deed hij een poging.

"Elke keer wanneer ik iets vermeld dat DC-gereleateerd is - wat er ook gebeurt - dan komt mijn feed vol te staan met eindeloos geschreeuw over 'Batman Vs. Superman.' Jullie zullen elkaar nooit overtuigen. Het is gewoon een hoop verspilde energie. Als jullie tegen elkaar schreeuwen over Trump dan is het ten minste belangrijk op internationale schaal. Maar het gaat nu om een 2-jaar oude film die sommige mensen leuk vinden en anderen niet. Waarom is de mening van iemand anders zo belangrijk voor je?"

Gunn eindigde: "Als grote fans van Marvel en DC hebben jullie veel meer gemeen met elkaar dan dat jullie hebben met andere mensen in de wereld. Dus waarom brengen jullie zoveel tijd door met bekvechten? Het is stom. Stop er alsjeblieft gewoon mee. Hou op elkaar zo aan te vallen. En wanneer jullie dat doen, betrek mij er dan op z'n minst niet bij. Ik heb velen van jullie op stil gezet, maar niet iedereen. Bedankt."



NieuwsFilm

meest populair