Celebrity

Rose McGowan gezocht door de politie in Virginia

Er is een arrestatiebevel tegen de actrice uitgevaardigd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 11:46 in Celebrity
Rose McGowan is de laatste maanden al heel wat keren in het nieuws verschenen; zo lekte iets minder dan een jaar geleden haar seks-tape en zo liet ze recentelijk ook weten één van de vele slachtoffers te zijn geweest van Harvey Weinstein. McGowan beweert zelfs dat hij haar vroeger heeft verkracht. Ook liet ze zich uit over het onlangs naar buiten gekomen Kevin Spacey schandaal wat volop de ronde doet, maar nu lijkt het erop dat ook dat de actrice zelf een paar dingen op haar kerfstok heeft staan die niet helemaal kloppen...

Er is namelijk een arrestatiebevel tegen de actrice uitgevaardigd, aangezien ze verboden middelen in haar bezit zou hebben gehad. Afgelopen januari had McGowan het vliegtuig genomen maar had na haar vlucht een paar spullen aan boord vergeten. Nu meldt de Washington Post dat de politie haar eigendommen heeft laten onderzoeken en sporen van drugs heeft gevonden. De actrice moet zich als gevolg hiervan voor een rechter in de staat van Virginia verantwoorden.

McGowan heeft zich er zelf ook al over uitgelaten en ze is woedend: ''Proberen ze me nu in een keer het zwijgen op te leggen? Er is een arrestatiebevel voor mij in Virginia, maar deze hele zaak is complete onzin!'' De actrice werd meteen met steunbetuigingen overspoeld en haar fans lieten weten achter haar te blijven staan gedurende haar strijd tegen seksueel misbruik.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mellie

Avatar

Pffff... De hele toon van dit artikel bevalt me voor geen meter!
Vooral de eerste alinea is een rechtstreekse aanval op de persoon Rose McGowan.

Echt waardeloos naar mijn mening!

Frietgezicht

Avatar

Staat haar sekstape ook op Netflix?

Master Of Films

Avatar

Mellie "Echt waardeloos naar mijn mening!"

Mellie, het heeft geen zin om je daar druk over te maken. Men heeft gekozen om de meningen van een FT schrijver in artikelen te verwerken zodat het bijna op een column terwijl het gebaseerd is op een nieuwsfeit. Dat is nou eenmaal het beleid. Men luistert wel, maar geeft geen gehoor hieraan. Ben er ook niet mee eens, maar het is wat het is.

Frietgezicht "Staat haar sekstape ook op Netflix?"
Of op een VHS band. Misschien kan die wel huren bij Videoland waar ik per se naar buiten moet om binnen in stappen bij zo'n zaak.

Zou die sekstape geproduceerd door Harvey?

Goov25

Avatar

Voor een beetje softdrugs draai je in de VS al voor jaren de cel in,dus zo'n heftige misdaad zal t wel niet zijn.

Prince John

Avatar

@ Mellie
Valt (deze keer) toch wel mee? Een oordeel wordt volgens mij niet echt getrokken, meer verteld wat de actrice onlangs allemaal heeft meegemaakt.
Hoe dan ook, vind het hele verhaal maar raar; een paar spulletjes in het vliegtuig laten liggen bijna een jaar geleden en dan blijkt nu opeens dat daar sporen van drugs opzaten... Vaag verhaal.

Master Of Films

Avatar

En jawel, daar zijn de andere berichten waar Spacey niet op had zitten te wachten.

Kevin Spacey heeft volgens de Mexicaanse acteur Roberto Cavazos zich schuldig gemaakt aan het seksueel intimideren van meerdere jonge mannelijke acteurs. De acteur zegt zelf ook slachtoffer te zijn geworden.


Tegenover de BBC heeft een andere man, die anoniem wil blijven, verklaard ook te zijn lastiggevallen door Spacey. Het vooral zou hebben plaatsgevonden in de jaren tachtig en de man werd door de acteur uitgenodigd om een weekend door te brengen in New York.


Te lezen op nu.nl

Frietgezicht

Avatar

Het klinkt misschien een beetje vrouwonvriendelijk en zeker door de situatie met Weinstein enz maar zo bedoel ik dit niet maar als ik haar zie heb ik toch het gevoel dat zij echt een enorme freak/beest in bed is.

Mellie

Avatar

@ Prince John
Het gaat mij vooral om de zin:
"maar nu lijkt het erop dat ook dat de actrice zelf een paar dingen op haar kerfstok heeft staan die niet helemaal kloppen... "

Oftewel alles wat zij hiervoor beweert of verklaart heeft is niet te vertrouwen? (staat er niet, maar is wel mijn interpretatie van de hele opbouw van de alinea.)

Vervolgens gaat het over sporen van drugs...
Niet eens iets over smokkel of verkoop, maar sporen...
Tja dan heb je wel van alles op je kerfstok zeg!

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

In het seksfilmpje was ze wel enthousiast in ieder geval, niet dat het iets aan was dat filmpje.

Frietgezicht

Avatar

^ Dan sla ik die over. Maar ze houdt wel van een genotsknots gok ik ja.

Spiderpig

Avatar

pornhub heeft de beelden zie ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair