Rose McGowan gezocht door de politie in Virginia

Rose McGowan gezocht door de politie in Virginia

Er is een arrestatiebevel tegen de actrice uitgevaardigd.

Rose McGowan is de laatste maanden al heel wat keren in het nieuws verschenen; zo lekte iets minder dan een jaar geleden haar seks-tape en zo liet ze recentelijk ook weten één van de vele slachtoffers te zijn geweest van Harvey Weinstein. McGowan beweert zelfs dat hij haar vroeger heeft verkracht. Ook liet ze zich uit over het onlangs naar buiten gekomen Kevin Spacey schandaal wat volop de ronde doet, maar nu lijkt het erop dat ook dat de actrice zelf een paar dingen op haar kerfstok heeft staan die niet helemaal kloppen...

Er is namelijk een arrestatiebevel tegen de actrice uitgevaardigd, aangezien ze verboden middelen in haar bezit zou hebben gehad. Afgelopen januari had McGowan het vliegtuig genomen maar had na haar vlucht een paar spullen aan boord vergeten. Nu meldt de Washington Post dat de politie haar eigendommen heeft laten onderzoeken en sporen van drugs heeft gevonden. De actrice moet zich als gevolg hiervan voor een rechter in de staat van Virginia verantwoorden.

McGowan heeft zich er zelf ook al over uitgelaten en ze is woedend: ''Proberen ze me nu in een keer het zwijgen op te leggen? Er is een arrestatiebevel voor mij in Virginia, maar deze hele zaak is complete onzin!'' De actrice werd meteen met steunbetuigingen overspoeld en haar fans lieten weten achter haar te blijven staan gedurende haar strijd tegen seksueel misbruik.

NieuwsFilm

meest populair