Déze stemmen ga je allemaal horen in Disney's 'The Lion King' remake

Déze stemmen ga je allemaal horen in Disney's 'The Lion King' remake

Een klassieker in een nieuw, modern jasje! Al heeft men voor de score wel aangeklopt bij een vertrouwd adres...

Disney heeft de officiële lijst met stemacteurs naar buiten gebracht voor haar live-action remake van haar animatieklassieker The Lion King uit 1994. De regie van The Lion King, een nu al veelbelovende prent, is in handen van niemand minder dan Disney's huiscoryfee Jon Favreau, die eerder al de live-action versie van The Jungle Book mocht maken voor de studio.

Veel weten we eigenlijk nog niet over Favreaus The Lion King, maar de beelden die tijdens de D23 Expo 2017 werden vertoond aan een exclusief groepje fans, schijnen adembenemend mooi te zijn geweest. Om zijn dierenensemble tot leven te brengen, heeft Favreau een indrukwekkende lijst met namen weten te verzamelen. Zo zullen onder andere zangeres Beyoncé en acteur Donald Glover hun stem verlenen aan deze nieuwe Lion King. De volledige lijst met namen kun je hieronder bewonderen!

De animatieklassiekers van Disney staan natuurlijk ook bekend om hun prachtige muziek. De soundtracks van de films zijn immers vaak net zo populair als de films zelf. Disney kwam gisteren met een leuke aankondiging voor de liefhebbers van de score uit de getekende versie uit de jaren negentig, want gerenommeerd componist Hans Zimmer keert namelijk terug om deze wederom te verzorgen voor de nieuwe live-action remake! Bekend is in ieder geval dat een van de bekendste nummers uit de film - The Circle of Life - ook te horen gaat zijn!

Bekijk de afbeeldingDonald Glover als Simba, Beyoncé als Nala, James Earl Jones als Mufasa, Chiwetel Ejiofor als Scar, Alfre Woodard als Sarabi, John Oliver als Zazu, John Kani als Rafiki, Seth Rogen als Pumbaa, Billy Eichner als Timon, Eric André als Azizi, Florence Kasumba als Shenzi, Keegan Michael Key als Kamari, JD McCrary als de jonge Simba en Shahadi Wright Joseph als de jonge Nala.

Disney's The Lion King moet op 19 juli 2019 verschijnen in de bioscopen. Het zal dan ook nog wel eventjes duren voordat we de eerste beelden van de film kunnen bekijken.

NieuwsFilm

meest populair