Volledige trailer erotische 'Fifty Shades Freed'!

Volledige trailer erotische 'Fifty Shades Freed'!

Nog één keer seks met Jamie Dornan en Dakota Johnson.

Universal Pictures heeft de volledige trailer onthuld voor de erotische film Fifty Shades Freed, het tweede vervolg op de kaskraker Fifty Shades of Grey uit 2015. Check de beelden uit het afsluitende deel van de Fifty Shades-trilogie hieronder!

In het vervolg op Fifty Shades Darker uit 2016 zien we hoe de hoofdpersonages Christian Grey (Jamie Dornan) en Anastasia Steele (Dakota Johnson) trouwen en op huwelijksreis naar Frankrijk gaan. Andere rollen in dit derde deel zijn voor Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Kim Basinger en Marcia Gay Harden.

Op 8 februari moet Fifty Shades Freed, gebaseerd op de erotische boekenreeks van de Britse schrijver E. L. James, in première gaan in de Nederlandse bioscoopzalen.


De regie ligt opnieuw in handen van Fifty Shades Darker-regisseur James Foley en de eerdere delen haalden respectievelijk $571,0 miljoen en $381,0 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Hieronder het bijhorende affiches van de afsluiter, met de pakkende boodschap: mis de climax niet!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair