Milo Gibson is Al Capone in 'Gangsterland' trailer

Milo Gibson is Al Capone in 'Gangsterland' trailer

Veel geweergeweld in nieuwe film over de opkomst van de maffiabaas en zijn secondant "Machine Gun" Jack McGurn.

Milo Gibson, de zoon van Mel Gibson, debuteerde vorig jaar als acteur in zijn vaders oorlogsfilm Hacksaw Ridge. Straks is hij te zien als de legendarische Amerikaanse gangster Al Capone in de nieuwe film Gangsterland.

De onafhankelijk geproduceerde misdaadfilm vertelt het verhaal van de opkomst van Al Capone in de criminele wereld, maar via het verhaal van zijn secondant "Machine Gun" Jack McGurn (gespeeld door Sean Faris. Jamie-Lynn Sigler, bekend van The Sopranos, speelt zijn vriendin Gangsterland is gemaakt door regisseur Tim Woodward, jr., die dit jaar ook de western Hickok maakte, ook een film met veel shootouts. Bekijk hier de trailer:



Het verhaal van de beroemdste maffiabaas van Amerika en hoe hij zo machtig werd: De opkomst van Al Capone, verteld vanuit het perspectief van zijn secondant "Machine Gun" Jack McGurn. Als amateurbokser komt McGurn (van Ierse afkomst) in aanraking met de Italiaanse maffia in Chicago na de moord op zijn stiefvader. Zijn nieuwe vriend Alphonse Capone helpt hem met het wreken van die moord, waarna zij samen snel opklimmen in de misdaadorganisatie. Die dankzij zijn explosieve groei in conflict komt met de Ierse georganiseerde misdaad die hele delen van de stad in handen heeft, culminerend in een bloedige bende-oorlog die beroemd werd dankzij het 'St. Valentine's Day Massacre'.

NieuwsFilm

meest populair