Coole Hulk Smash verwijderd uit 'Thor: Ragnarok'

Coole Hulk Smash verwijderd uit 'Thor: Ragnarok'

En check de bijna complete gevecht tussen Thor en Hulk!

In The Avengers uit 2012 was er een vermakelijk shot te zien waarin de Hulk (Mark Ruffalo) Thor (Chris Hemsworth) uit het beeld slaat (zie onder). In Thor: Ragnarok zou een vergelijkbaar stukje zitten waarin de Hulk niet Thor smasht, maar Loki (Tom Hiddleston). Hieronder geeft regisseur Taika Waititi duidelijkheid over de verwijderde scène.

"Ze landen allemaal op de brug - Thor, Loki en dan de Hulk. Ze staan daar een seconde. En dan slaat Hulk Loki gewoon, hij slaat hem buiten het beeld. Precies zoals in The Avengers, toen Hulk dit deed bij Thor. Het was een favoriet bij het publiek, maar we moesten het eruit halen voor de 'tijd'. Mogelijk staat de scène op de Dvd," aldus Waititi tegenover Empire Online.

Vermoedelijk verwijst Waititi hiermee naar een scène waarvan we een shot zagen in de trailer, ook met de vierde revenger Valkyrie (Tessa Thompson). Ook dit shot zat niet in de eindversie van de Marvel-film, ondertussen al goed voor $500 miljoen wereldwijd.


Hieronder kun je nog even kijken naar een extra lange clip uit Ragnarok, waarmee je (nogmaals) kunt genieten van een groot gedeelte uit het arenagevecht tussen Thor en de Hulk. Lees ook de FilmTotaal-recensie van 4 sterren.



NieuwsFilm

meest populair