'Justice League' geen komedie; nieuwe beelden!

'Justice League' geen komedie; nieuwe beelden!

Plus het themanummer voor de slechterik Steppenwolf.

Het lijkt erop dat Warner Bros. en hun filmmakers hebben geluisterd naar de kritiek die er was op Batman v Superman: Dawn of Justice. Deze film zou onder meer te duister / serieus zijn. Hier houden ze nu rekening mee in Justice League die een stuk lichter van toon wordt. Maar het wordt zeker geen komedie verzekert de producent.

"Ik weet niet echt hoe ik de scènes moet omschrijven die Joss schreef met Zack en de scènes die hij later schreef. Als je Man of Steel, Batman v Superman en Justice League als een trilogie ziet - allemaal geregisseerd door Zack, met de derde met enige invloed door Joss - dan zou ik zeggen dat deze de lichtste van de drie is. Maar dat betekent niet dat het een komedie is!" aldus producent Charles Roven tegenover Newsday.

De komedie die in de film aanwezig is, zou vooral bij Ezra Millers The Flash en Jason Momoa's Aquaman vandaan gaan komen. De reeds verschenen beelden lijken overigens wel aan te tonen dat de film zeker een dezelfde stijl nastreeft als in ieder geval Batman v Superman en dat de humor zeker niet zo'n belangrijke speler wordt als in bijvoorbeeld de Marvel Studios-films zoals The Avengers en het recente Thor: Ragnarok.

Hieronder kun je trouwens luisteren naar het themanummer dat toebehoort aan de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds). Volgende week denderen de JLA-helden de Nederlandse bioscoopzalen binnen; volledige recensies zouden pas vanaf 15 november gepubliceerd mogen worden.


En dan hebben we ook weer wat nieuwe beelden uit de film, via een tv-spot. In de 30 seconden zie je onder meer Barry Allens vader Henry Allen, gespeeld door Billy Crudup.



NieuwsFilm

meest populair