Algemeen

Aankondigingen Marvel Phase 4 pas na release 'Avengers 4'

Voorlopig geen nieuws, of toch wel?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:49 in Algemeen
Het zat er al in, maar nu heeft Kevin Feige het ook bevestigd. Er zullen geen grote nieuwe aankondigingen komen rond Marvel-films, tot Avengers 4 in de bioscoop draait. Dat wil niet zeggen dat we dan niets meer te weten komen over toekomstige producties, maar wel dat het officiële tijdsplan pas later bekendgemaakt wordt.

Dat vertelde Feige tijdens een interview met de site Collider. Feige vertelde dat het publiek zal moeten wachten tot de Infinity Saga afgerond is. "Het zal nog wel even duren. Onze focus ligt op de volgende zes films. De eerste drie fasen afronden, de onbetitelde Avengers-film naar de wereld brengen in mei 2019 en daarna gaan we ons publiekelijk met iets nieuws bezig houden."

Feige vertelde wel dat binnen Marvel al bekend is welke films in 2020 uit zullen komen. Hij hintte er daarbij naar dat Doctor Strange vermoedelijk een vervolg krijgt. Daarnaast weten we dat er ook een Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt en dat Marvel en Sony werken aan een Spider-Man-vervolg. Ook is het zeer plausibel dat helden als Black Panther en Captain Marvel na hun eerste solofilms ook andere nieuwe films krijgen.

De Marvel-films zullen vermoedelijk ook meer crossovers krijgen in de toekomst, waarbij meerdere helden samenwerken. Denk daarbij aan de manier waarop Thor en Hulk samen te zien waren in Thor: Ragnarok. Verder weten we dat het MCU een kosmischer tintje krijgt in de komende paar jaren.

De eerstvolgende Marvel-film die uitkomt is Black Panther, die vanaf 15 februari 2018 in de bioscoop moet draaien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

+1 nooffencetaken
Lijkt mij moeilijk om het MCU-Phase-idee en het momentum vast te houden. De machine loopt nu als een tierelier maar die superhelden-overload zit er een keer aan te komen, zeker als je niet constant innoveert en creatieve producten levert. Ben zeer benieuwd waar ze mee komen. Ze zullen vast en zeker al gespeeld hebben met bepaalde ideeen en richtingen (incl cosmic-kant en integreren van Netflix-helden) en bepaalde plannen hebben (itt DC smileyface).

Mas7

Avatar

Go Marvel!

Utah

Avatar

Na het kijken van Ragnarok zou ik zeker een vierde Thor-film op de kalender willen hebben. Deed een beetje Lethal Weapon achtig aan in mijn ogen. Waar de Iron Man films telkens achteruit gingen, is dat bij Thor juist andersom naar mijn mening.

GreenHornet

Avatar

Spiderman teamup with Venom

chefry1983

Avatar

Toch wel jammer dat al veel films zijn aangekondigd voor phase 4. Nu weten we van een aantal dat ze de toorn van Thanos overleven

Frietgezicht

Avatar

@ Utah,telkens achteruit gaan. Ik ben geen fan van Iron man 3 maar vergeleken met deel 2 is dat een classic.

nieuwslaatste nieuws

meest populair