Teaser 'Fantastic Beasts 2' voorafgaand aan eerste beelden!

Teaser 'Fantastic Beasts 2' voorafgaand aan eerste beelden!

Morgen de teaser; over een jaar de film.

Morgen krijgen we de eerste beelden te zien uit het vervolg op de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them. Warner Bros. heeft namelijk #MagicInProgress gelanceerd en de eerste uiting zijn twee toverstokjes... Iets dat natuurlijk niet mag ontbreken in de vijfluik, geïnspireerd op het gelijknamige 41 pagina's tellende boek van J.K. Rowling.

Naar verwachting zien we morgen een soort van teaser trailer voor de film waarin Eddie Redmayne's personage Newt Scamander terugkeert. De nog titelloze opvolger speelt zich af in 1927 en enkele maanden na de eerste film af. Gellert Grindelwald is ontsnapt en start met het verzamelen van medestanders om zijn belofte in te lossen om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. De enige die hem kan stoppen is zijn oude vriend Albus Dumbledore. Ook Scamander komt dan in beeld, een voormalig leerling van Dumbledore.

Andere personages zijn Katherine Waterston (Porpentina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski) en Ezra Miller (Credence Barebone). In deel 2 is er dus een grotere rol zijn voor Johnny Depp als het personage Gellert Grindelwald, een krachtige duistere tovenaar. Jude Law stapt in de huid van een jongere Dumbledore. De verschijningsdatum van David Yates' Fantastic Beasts 2 staat gepland op 15 november 2018.



NieuwsFilm

meest populair