Ezra Miller: ''Het DC-universum zal uit elkaar gerukt worden''

Ezra Miller: ''Het DC-universum zal uit elkaar gerukt worden''

De Flash-acteur over 'Flashpoint', 'The Injustice League' en hoe Batman uit de filmreeks geschreven kan worden.

Justice League draait pas een dag in de bios, maar Ezra Miller, die daarin Barry Allen/The Flash speelt, heeft het al over de vervolgen in interviews. De film die om zijn personage draait heet Flashpoint en is gebaseerd op een reeks strips waarin Barry Allen als enige kan zien dat ze in een parallel universum leven. Miller zei daar tegen Enterainment Weekly het volgende over:

''Wat fans begrijpen als ze 'Flashpoint' horen is bijna als het horen als een woord als 'Crisis'. We beginnen te begrijpen dat ons kostbare DC universum onvermijdelijk uit elkaar gerukt zal worden door een eindeloze, hoofdpijn bezorgende wereld van meerdere universa. De DC Hyper-Uitgebreide Multiverse, zo ga ik het namen. Citeer me!''

In het alternatieve universum in de strips is het niet Bruce Wayne die Batman is, maar zijn vader Thomas Wayne, nadat zijn zoontje werd neergeschoten in dat beruchte steegje. Het zou een manier kunnen zijn om Ben Affleck uit de filmreeks te schrijven.

Daarnaast voorziet Miller nog een andere film binnen de reeks, waarin alle beroemde schurken een team vormen:

''The Injustice League... ik denk dat ik voor iedereen in de League spreek wanneer ik zeg dat wel ontzettend uitkijken naar het vooruitzicht om deze reis voort te zetten. We weten het nog niet zeker, we zijn meestal de laatste mensen die erachter komen, maar... elk van de helden in deze film heeft specifieke vijanden en schurken, en ik denk dat een soort van Injustice League (inclusief de Joker, Lex Luther en vele anderen), zoals in de strips, een aantal van de gewichtigste schurken bij elkaar zou brengen en dat DC fans dat graag zouden zien."

NieuwsFilm

meest populair