Video

Teaser trailer 'Incredibles 2': Jack-Jack heeft superkrachten!

De familie Parr is terug.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 17:53 in Video
Na de aankondiging van gisteren heeft Disney/Pixar de teaser trailer onthuld voor Incredibles 2, uiteraard het vervolg op het succesnummer The Incredibles uit 2004 van regisseur Brad Bird, die zich de afgelopen jaren met Tomorrowland (2015) en Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) richtte op live action-films.

Met Incredibles 2 keert Bird terug naar het gezin van Bob en Helen Parr, met stemmen van Craig T. Nelson en Holly Hunter. In het eerste deel zagen we hoe zij de misdaad bestrijden als Mr. Incredible en Elastigirl. Hun kinderen Violet (Sarah Vowell) en Dashiell (nieuwkomer Huck Milner) bleken ook superkrachten te hebben en mengden zich ook in de strijd. Alleen Jack-Jack bleek er nog niet (helemaal) over te beschikken. In dit volgende deel komt hier dus verandering in.

In het vervolg, welke naadloos zou aansluiten op het eerste deel, staat Helen in de spotlights. Zij verlaat Bob en de kinderen en gaat op zoek naar de heldendaden in het dagelijks leven. Ondertussen staat er een nieuwe slechterik op met een briljant en gevaarlijke idee. Het gespleten gezin moet weer proberen samen te werken, ook met Frozone (Samuel L. Jackson). En dit blijkt knap lastig, ook al zijn ze allemaal 'Incredible'.


Met de stemmen van Catherine Keener en Bob Odenkirk voor belangrijke nieuwe personages draait Incredibles 2 vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Zo, voor een Justice League remake ziet dat er goed uit.

Goku32

Avatar

No Jack Jack Had In Deel 1 Gewoon superkrachten. Of heb je de film niet afgekeken of zo van deel 1

Frietgezicht

Avatar

De kids die hier gek op waren zullen inmiddels ook wel ouder zijn dan 16. Voor hun jammer dat het zo lang moest duren,die kijken geen kinderfilms meer.

GreenHornet

Avatar

het is jammer dat deze film niet real time mee is gegaan met de tijd.

BlackPowerWolf

Avatar

Kijk hier erg naar uit! Ik vond deel 1 altijd al de beste Disney film ooit gemaakt. Ben erg benieuwd.

Goku32

Avatar

Frietgezicht daar kan je nog in vergissen. Denk dat er genoeg volwassen mensen zijn die deze film gaan checken.

Brein8998

Avatar

Ik in ieder geval wel

Frietgezicht

Avatar

@ Goku32, vast wel,meeste met kids,maar ik kijk meestal wel een beetje wie de pixar/disney films leuk vinden hier om een beetje een indruk te krijgen wie de kids zijn.

Dat er wat grapjes in verborgen zitten voor volwassenen is natuurlijk zodat je volwassenen die met hun kids/neefjes enz meegaan ook een lolletje hebben. Als je alleen in de bios zit dan is er wat iets aan t handje.

Goku32

Avatar

Hahahhah Frietgezicht ja inderdaad, je gaat niet als een volwassende tussen al die kinderen zitten,Bij deze animatie film inderdaad dan spoort er iets niet inderdaad

Ed Crane

Avatar

Ze draaien die films ook relatief laat op de avond (uiteraard in het Engels) en daar komen kuddes volwassenen op af zonder kinderen. Disneys mindcontrol gaat heel diep. ;)

nieuwslaatste nieuws