Teaser trailer 'Incredibles 2': Jack-Jack heeft superkrachten!

De familie Parr is terug.

Na de aankondiging van gisteren heeft Disney/Pixar de teaser trailer onthuld voor Incredibles 2, uiteraard het vervolg op het succesnummer The Incredibles uit 2004 van regisseur Brad Bird, die zich de afgelopen jaren met Tomorrowland (2015) en Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) richtte op live action-films.

Met Incredibles 2 keert Bird terug naar het gezin van Bob en Helen Parr, met stemmen van Craig T. Nelson en Holly Hunter. In het eerste deel zagen we hoe zij de misdaad bestrijden als Mr. Incredible en Elastigirl. Hun kinderen Violet (Sarah Vowell) en Dashiell (nieuwkomer Huck Milner) bleken ook superkrachten te hebben en mengden zich ook in de strijd. Alleen Jack-Jack bleek er nog niet (helemaal) over te beschikken. In dit volgende deel komt hier dus verandering in.

In het vervolg, welke naadloos zou aansluiten op het eerste deel, staat Helen in de spotlights. Zij verlaat Bob en de kinderen en gaat op zoek naar de heldendaden in het dagelijks leven. Ondertussen staat er een nieuwe slechterik op met een briljant en gevaarlijke idee. Het gespleten gezin moet weer proberen samen te werken, ook met Frozone (Samuel L. Jackson). En dit blijkt knap lastig, ook al zijn ze allemaal 'Incredible'.


Met de stemmen van Catherine Keener en Bob Odenkirk voor belangrijke nieuwe personages draait Incredibles 2 vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair