Fans starten petitie voor Snyder-versie 'Justice League'

Nu blijkt dat er heel wat scènes gesneuveld zijn, willen fans een andere versie zien.

Nu gebleken is dat er een hele reeks scènes uit Justice League gehaald is, hebben fans een petitie gelanceerd waarmee ze Warner Bros. willen vragen de oorspronkelijke versie van Zack Snyder vrij te geven. De fans willen niet alleen de versie van Snyder zien, maar ook de muziek van Junkie XL (die op een gegeven moment opstapte) horen. De versie die nu is vrijgegeven, is ook op sommige vlakken merkbaar van de hand van Joss Whedon.

"Justice League is de afronding van het verhaal van de alien en het begin van een nieuw hoofdstuk in het DC Extended Universe. Fans wachten al jaren, en sommigen zelfs al decennia op het moment dat deze film in de bioscoop draait. De twee uur die de film duurt toont een gebrek aan respect voor de visie van Zack Snyder en de fans die al meer dan een jaar wachten om het verhaal van de alien tot een einde te zien komen."

En dus vragen ze van Warner om, net als bij Batman v Superman: Dawn of Justice een Ultimate Cut vrij te geven. De petitie is relevant, daar castleden vertelden over flashbacks. Zo blijken er hele delen over Barry Allen, Victor Stone en Arthur Curry geschrapt te zijn.

Mocht je daar interesse in hebben, dan kan je op Change.org tekenen. Er zijn tot nu toe meer dan 50.000 handtekeningen verzameld.



NieuwsFilm

meest populair