Video

Opnames 'Ant-Man and the Wasp' klaar en... Slappin' da bass, mon!

Paul Rudd in zeer vermakelijke video vanaf de set.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:04 in Video
De opnames voor de derde Marvel Studios-film in 2018 zijn afgerond. Regisseur Peyton Reed kondigde dit zelf aan en hij zal nu - na drie maanden van camerawerk - overgaan tot de post-productie van Ant-Man and the Wasp. En hoofdrolspeler Paul Rudd toonde in een vermakelijke video zijn nieuwe Ant-Man pak.

De tweede Ant-Man film is de eerste film na Avengers: Infinity War en waarschijnlijk daarom is er nog weinig bekend over de film waarin we eindelijk Wasp te zien krijgen, de rol van Evangeline Lilly. Andere rollen zijn voor Michael Douglas als Dr. Hank Pym, Michelle Pfeiffer als Janet Van Dyne, Michael Pena als Luis, David Dastmalchian als Kurt, T.I. als Dave en Randall Park als S.H.I.E.L.D. Agent Jimmy Woo. De voornaamste slechteriken zijn Walton Goggins' Sonny Burch en Hannah John-Kamens Ghost.


Hoofdrolspeler Rudd, uiteraard te zien als Scott Lang a.k.a. Ant-Man, nam vanaf de set onderstaande video op voor HBO's Night of Too Many Stars, een tv-show rond autisme: slappin' da bass, mon.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Ant-Man vond ik één van de zwakkere Marvel films. Jammer dat Peyton Reed er weer op los gelaten wordt want het was qua regie weinig bijzonders. Nu was het ook maar een halfbakken project met de ontslagen Wright. Het is iig geen straf om naar Evangeline Lilly in een strak pakje te kijken maar dat hoeft geen twee uur te duren. Dan kan ze ook een paaldans filmpje maken van twee minuten. Langer heb ik niet nodig

Steve-O

Avatar

Het was gewoon een remake van de eerste Iron Man film, maar dan met veel slechte humor.

Mav Damian

Avatar

^sure :/
Ant Man vond ik ook een van de zwakste marvel films die er is, had Wright graag gezien. Waarom dat dit niet was blijfg nog steeds een raadsel voor mij.

ridjieddo

Avatar

Slappa dae bassee Man!! Hahha, 1 of my all-time favourites: I Love You, Man

Frietgezicht

Avatar

Eens met McCraig. Als Lilly in die Fifty Shades films zat pakte ik wel wat mee van die films.

Ach,ik zal hiervoor niet naar de bios rennen maar ff 1,5 uurtje thuis voor de bios met een pilsje verwacht ik wel wat vermakelijks.
Films als Infinity War kijk ik naar uit,dit is een tussendoortje. Eet ook niet elke dag biefstuk.

Robbepost

Avatar

McGraig+1

Wel een aardige film, maar 1 van de zwakkere MCU films vind ik.
Ook dat Scott Lang heel de film vecht voor vrijheid en om bij zijn kind te kunnen zijn en als hij in Civil War ineens opduikt en mogelijk in de gevagenis beland zegt hij 'what else is new'........ tot nu toe een nietszeggend karakter met een aantal toffe actiescenes.

Lilly is inderdaad wel lekker! Die zal eerdags ook wel een keer ongewenst in d'r billen worden geknepen!

Ereptile

Avatar

De eerste Ant-Man film was inderdaad best een herhaling van andere Marvel films, maar ze hebben wel de originele insteek gehad om niet Hank Pym, maar Scott Lang de Ant-Man te laten zijn.

Ik hoop op een goede sequel met een origineel verhaal voor Ant-Man 2. Tot zover heeft alleen Captain America goede vervolgfilms gehad, terwijl ik Iron Man 1 en Thor 1 toch nog best goede films vind, maar de vervolgen iets minder.

Ed Crane

Avatar

Ik vond het ook een halfbakken film zoals al is gezegd en inderdaad ook gewoon een Iron Man-remake en er was wel meer mis met de film, bijvoorbeeld dat de film/ het titulaire personage één grote plothole is... maar ondanks dat alles imo toch één van de betere MCU-films.

Steve-O

Avatar

Ze wilden teveel veranderen aan Wright's werk, daarom liep hij weg. Ik vind het goed dat hij dat gedaan heeft.

jimb

Avatar

Niet een met de meeste reacties hierboven: Ik vind Ant-man een van de betere, een stuk beter dan de guardians of the galaxy films en de avengers.
Juist de humor en stijl van Wright is nog duidelijk voelbaar, hopelijk kunnen ze dat weer vatten bij het vervolg.

nieuwslaatste nieuws