Algemeen

Superman eindelijk op poster en banner 'Justice League'

Na de release mag het blijkbaar wel.

door Jim Pedd om 09:50 in Algemeen
Nu Justice League eindelijk in de bioscoop draait, heeft Warner Bros. voor het eerst posters vrijgegeven waar ook Henry Cavills Superman op te zien is. Daarmee is de League voor het eerst ook echt compleet, want tot nu toe ontbrak Kal-El op vrijwel elk promotiebeeld voor de film van Zack Snyder.
Justice League pikt de draad een paar maanden na de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice op. Batman (Ben Affleck) gelooft na de heldhaftige opoffering van Superman weer in het potentieel van de mensheid. En dus verzamelt hij samen met Wonder Woman (Gal Gadot) een groep metamensen om hen te beschermen tegen een mogelijk nog groter gevaar dan Doomsday. De vorming van dit team - aangevuld door Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) - kan echter al te laat zijn om de wereld nog te redden...

De film draait sinds vorige week donderdag in de bioscoop. Heb jij hem al gezien? Zo ja, wat vond je er dan van?

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Gisteren gezien en was toch teleurgesteld. Eerst uur was zo enorm rommelig. Had hierbij direct het Transformers gevoel (laatste) rommelig, snel "ow wacht we vergeten nog iemand", de grapjes voelen alsof ze achteraf allemaal zijn toegevoegd. De wisselvalligheid in tekst, beeld en de manier waarop de film met bad guy Steppenwolf omgaat is gewoon beneden niveau en eigenlijk heel erg triest. Aan de andere kant is de humor, een aantal gekozen shots en de actie heerlijk. Ik hoop op een langere versie met de directors cut. Net zoals bij B vs S. Want die film was thuis ineens een stuk leuker.

Banned

Avatar

Die poster is nu nog lelijker geworden...

Master Of Films

Avatar

En hier konden ze de snor van Soeps wel beter weghalen. Meeste budget is dus naar deze poster gegaan, dat mag duidelijk zijn.

Sunspot

Avatar

ja, vind posters ook lelijk eigenlijk, ziet er tv-achtig uit of zo :D.

Film nog niet gezien, ben benieuwd

ISIM

Avatar

Damn this looks good. Echt eentje voor op de gameroom.

Jaws

Avatar

prima film niets mis mee. ook de poster ziet er mooi uit. ik beveel de film aan om te gaan zien in de bios.

Brein8998

Avatar

Waarschijnlijk wil WB nu even incashen door een van de bekendste superhelden toch wel op de poster te zetten.

Steve-O

Avatar

Ziet er veel beter uit, erg gaaf dat ze deze foto's hebben gemaakt naar het ontwerp van Alex Ross.

-BalKan82-

Avatar

De film is jammer genoeg een GROTE Teleurstelling!! Het is duidelijk te zien aan de film dat Joss Whedon heeft zitten rommelen. Hij heeft de film compleet verpest. Hopelijk zullen de solofilms van de superhelden het beter doen dan Justice League en hopelijk zal Zack Snyder in de toekomst terugkeren.

Decepticon

Avatar

Ja, leuke poster. O.a. Jon Schnepp van Collider is van mening dat WB Superman eerder of direct op had moeten nemen in de promotie en dat ze Superman eerder tot leven hadden moeten wekken.
Het laatste hoeft van mij niet persé, maar het eerste had misschien wel geholpen.

Ik ben de film ingegaan met de instelling van dat het de kwaliteit zou hebben van BvS, dan kan het mij iig niet tegenvallen en deed het ook niet.

Ik vind het een prima film, ook hoe Steppenwolf is behandeld, de CGI val ik meer over en met name het gezicht van Steppenwolf ziet er heel nep uit.

De speelduur is wat mij betreft prima, de film heeft een lekkere pace.
De scènes van Barry Allen met zijn pa hadden eruit gelaten kunnen worden, dat doet helemaal niks voor het verhaal van Justice League.
Dan had ik liever meer background van Cyborg gehad.

Veel humor voelt geforceerd.
Maar ik ga zaterdag met veel plezier nog een keer naar Justice League in Dolby Atmos.

jochemwijma

Avatar

Nou, de poster is er niet mooier op geworden

En teken de petitie even:
https://www.change.org/p/billy-dee-williams-bring-lando-back-for-episode-9?recruiter=836726372&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_

Judge

Avatar

wat een kitch...

Daanminator

Avatar

Vond de film zeker niet slecht en de grapjes van The Flash waren wel te pruimen. Maar groot minpunt was wel de speelduur. Je miste echt heel veel uitleg van de characters en die badguy was cheap ass. Superman was TE machtig voor hem vergeleken met Doomsday.

NieuwsFilm

meest populair