Algemeen

'Fantastic Beasts 2' wordt thriller in Parijs

De franchise verkent nieuwe delen van de toverwereld.

door Jim Pedd om 11:10 in Algemeen
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald neemt fans van de franchise naar een geheel nieuwe locatie: Parijs. Lang was niet duidelijk welk deel van de Harry Potter-film zich in de Franse hoofdstad af zou spelen, maar nu is daar wat meer helderheid over gegeven. Ook is nu duidelijk dat de film meer een thriller wordt dan het vorige deel.

Heyman vertelde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat de nieuwe film zich "bijna helemaal in Parijs" afspeelt. De stad was nog niet eerder in de franchise te zien, want de oorspronkelijke reeks speelde zich geheel in Groot-Brittannië af. Dat is met de Fantastic Beasts-films compleet anders.

Waar de eerste film zich al in New York afspeelde, lijken we dat vaker te mogen verwachten. "We duiken dieper in de toverwereld van J.K. Rowling. We gaan naar Parijs, naar Londen en New York. De wereld wordt steeds uitgebreider," aldus Heyman.

Ook vertelde de producent dat de nieuwe film een thriller wordt. Maar ook meer dan dat. "De nieuwe film voelt veel anders dan de eerste. Het voelt als een thriller. Maar het is ook een verhaal over liefde en passie in al zijn vormen. En het is gewoon een opwindend en leuk avontuur. We hebben geleerd van de eerste en bouwen daarop voort."

Vanaf 15 november 2018 in de bioscoop. Lees hier onze minispecial over de film.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemwijma

Avatar

Klinkt fantastisch! Echt zin in deze film.

Teken even deze petitie:
https://www.change.org/p/billy-dee-williams-bring-lando-back-for-episode-9?recruiter=836726372&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=triggered

NieuwsFilm

meest populair