Belangrijk personage dood in 'X-Men: Dark Phoenix'?

Belangrijk personage dood in 'X-Men: Dark Phoenix'?

Wie zou het zijn?

Begin volgend jaar zien we maar liefst drie X-Men films. De laatste in de reeks is X-Men: Dark Phoenix, het volgende deel in de sagareeks rond de mutanten van Marvel Comics. Volgens bronnen van That Hashtag Show zal de film een scène bevatten waarin een groot X-Men personage sneuvelt.

In de scène zouden we te zien krijgen hoe Jean Grey (Sophie Turner) haar krachten volledig inzet. Het gevolg is dat Jean deze niet meer onder controle heeft en dit zorgt ervoor dat ze één van de belangrijke X-Mannen uit X-Men: First Class (2011) doodt. De belangrijkste personages uit First Class zijn Professor X (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Magneto (Michael Fassbender) en Beast (Nicholas Hoult). Het doden van het personage zou ervoor zorgen dat Jean nog verder afdaalt in de duisternis.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard is dit een gerucht, maar de kans is groot dat bepaalde acteurs na Dark Phoenix klaar zijn met het spelen van hun mutant. Het is namelijk al de vierde film in de reboot-reeks; na First Class verschenen ook X-Men: Days of Future Past (2014) en X-Men: Apocalypse (2016). Dark Phoenix wordt geregisseerd door franchise-producent en schrijver Simon Kinberg. Oscarwinnares Jessica Chastain speelt naar verluidt de buitenaardse slechterik en Shi'ar keizerin Lilandra Neramani.

X-Men: Dark Phoenix moet op 2 november 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen debuteren.



NieuwsFilm

meest populair