Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky uit elkaar

Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky uit elkaar

De relatie duurde ongeveer een jaar.

Het was voor velen best wel een verassing toen de nu 27-jarige Jennifer Lawrence vorig jaar met de 49-jarige regisseur Darren Aronofsky begon te daten, maar na iets langer dan een jaar samen te zijn geweest, hebben ze toch besloten een punt achter hun relatie te zetten. Lawrence en Aronofsky kregen een relatie tijdens de opnames van Mother! waarin Lawrence de hoofdrol vertolkte.

De twee bekendheden hebben altijd hun best gedaan om hun relatie zoveel mogelijk buiten de spotlights te houden. Ook hadden ze het tijdens interviews niet vaak over hun relatie en al klonk Jennifer Lawrence een paar maanden geleden nog erg positief, het hield uiteindelijk echter toch niet erg lang stand...

Het is zeker niet de eerste keer dat een bekend koppel uit elkaar gaat en daar weten ze beiden ook alles van; Lawrence had al eerder relaties met acteur Nicolas Hoult en Coldplay-zanger Chris Martin, terwijl Aronofsky getrouwd is geweest met actrice Rachel Weisz, met wie hij ook een zoon heeft.

Wat hun werk betreft; Jennifer Lawrence zal in 2018 in de nieuwe X-Men: Dark Phoenix te zien zijn en Darren Aronofsky gaat binnenkort beginnen aan de documentaire One Strange Rock.



NieuwsFilm

meest populair