Neill Blomkamp maakt mogelijk 'Flight of the Navigator'-remake.

Neill Blomkamp maakt mogelijk 'Flight of the Navigator'-remake.

Blomkamp was eerder verantwoordelijk voor films als District 9 en Elysium.

Regisseur Neill Blomkamps (Elysium, Chappie, District 9) heeft wegens een reeks tweets door laten schemeren dat zijn productiemaatschappij OATS Studios werkt aan een remake van scifi-film Flight of the Navigator uit 1986. Het is nog onduidelijk of hij de film ook zal regisseren.

Het verhaal can de oorspronkelijke film uit 1986 gaat over een 12-jarig jochie dat wordt ontvoerd door een UFO en jaren later opnieuw opduikt. Het vreemde is dat hij geen dag ouder lijkt te zijn geworden en geen idee heeft over wat er met hem is gebeurd.

Wanneer NASA-medewerkers echter een connectie ontdekken tussen en het jochie en de gevonden UFO, willen ze hem onderzoeken en probeert het jongetje zelf te achterhalen wat er allemaal met hem is gebeurd. Randal Kleiser (Grease) regisseerde de oorspronkelijke versie.

Het lijkt er sterk op dat Blomkamp de film zelf zal regisseren, omdat de remake de eerste speelfilm van OATS Studios zal zijn, maar nog niks is zeker. In de afgelopen maanden bracht de studio een reeks imposante korte films naar buiten, die zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van OATS.

Bekijk hieronder een trailer van de oorspronkelijke Flight of the Navigator.



NieuwsFilm

meest populair