Video

Nieuwe TV-trailer 'The Post' van Steven Spielberg met Tom Hanks/Meryl Streep

Waarin journalisten (o.a. Meryl Streep en Tom Hanks) geheimen van meerdere presidenten onthullen, via een dossier dat bekend werd als de Pentagon Papers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:59 in Video
Het is vast geen toeval dat Steven Spielberg opeens met The Post komt, een film waarin journalisten geheimen van de overheid blootleggen, terwijl het onderzoek naar de betrokkenheid van Rusland bij de verkiezing van Donald Trump tot Amerikaanse president loopt. De film wordt uiteraard eind dit jaar in de VS uitgebracht om de kans op Oscars te vergroten, dus krijgen we na de trailer nu een nieuwe TV-spot ter promotie van de film met Tom Hanks en Meryl Streep in de hoofdrollen:Katharine Graham, de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant (de Washington Post) moet samenwerken met hoofdredacteur Ben Bradlee in een race met grote concurrent de New York Times om als eerste de primeur te hebben over een massale doofpotaffaire van overheidsgeheimen over een periode van drie decennia en vier Amerikaanse presidenten (die bekend zou worden als de Pentagon Papers). Het duo moet hun geschillen naast zich neer leggen om deze lang verborgen geheimen aan het licht te brengen, terwijl ze daarmee hun carrières in de waagschaal leggen - en misschien zelfs hun vrijheid, want wat als het onthullen van deze geheimen als landverraad wordt uitgelegd?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws