Algemeen

Batman had bijna een Hoverbike in 'Justice League'

Check de concept-schets.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:23 in Algemeen
In Zack Snyders Justice League laat Ben Afflecks Batman zien dat hij behoorlijk wat speeltjes heeft. Naast de Batmobile zie je onder meer ook de Crawler en de Flying Fox. Er waren ook ideeën om een heuse Batbike te introduceren. Dit idee is echter in de concept-art fase gesneuveld.

Ontwerper Patrick Tatopoulos toonde de concept-art via Instagram. Deze heeft weinig weg van de Batcyle die we zagen in The Dark Knight, die toen nog zo uit de Tumbler wegreed. Deze nieuwe versie had een stuk moderner geworden, met een soort van hoverboard-achtige aandrijving. Dus een hoverbike.

Mogelijk wordt het concept nog voor een andere film gebruikt. Comicbookmovie stelt voor om te kijken of het mogelijk is de hoverbike te gebruiken voor Batgirl, aangezien zij vaak op een motor te zien is in de comics. De film Batgirl is overigens nog steeds in handen van de afrondende Justice League-regisseur Joss Whedon. Hij zou op dit moment het script schrijven.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Gaaf concept!

Ik meende dat Whedon al van Batgirl af was gehaald?

Sunspot

Avatar

Die motor was echt AWESOME!

1 van de vetste voertuigen in een film ooit, eigenlijk de vetste denk ik zo

Xenolicker

Avatar

Ze wilden er een racescène mee doen: "Batman v Superman", maar ze hadden het gevoel dat ze teveel in herhaling zouden vallen. Superman in dat geval op zijn supersnorfiets dan natuurlijk!

nieuwslaatste nieuws

meest populair