Benedict Cumberbatch heeft bonje met de buren

Benedict Cumberbatch heeft bonje met de buren

Stuur de cameraploeg van SBS6 er maar op af!

Acteur Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, The Imitation Game) ligt behoorlijk in de clinch met zijn buren. De buren zijn woedend op de Sherlock-acteur, omdat hij van plan is om een grote schuur in de tuin van zijn nieuwe huis te bouwen.

In 2015 kocht Cumberbatch een Victoriaans huis voor £2.7 miljoen in een peperdure villawijk in Londen, Engeland. Sinds deze aankoop, heeft Cumberbatch behoorlijk wat laten renoveren en verbouwen aan zijn nieuwe woning, maar hij en zijn gezin zijn er zelf nog steeds niet ingetrokken. Desondanks gaat Cumberbatch volop door met realiseren van zijn droomhuis, want de 41-jarige acteur heeft namelijk nieuwe plannen ingediend voor het bouwen van een schuur aan de achterzijde van zijn huis.

Deze schuur zou zo'n vijftien vierkante meter groot moeten gaan worden, met een hoogte van drie meter. Cumberbatch is tevens van plan om de zijkanten van de schuur aan te kleden met klimop. Het dak zou de acteur willen bedekken met bloemen, zodat het geheel lekker groen wordt. Op het eerste gezicht zou je misschien denken dat een dergelijk bouwwerk best weleens zou kunnen zorgen voor een verfraaiing van de omgeving, maar Cumberbatch's buren zijn juist allesbehalve blij met zijn bouwplannen.

Buurtbewoners merken namelijk op dat het bouwen van de schuur zou betekenen dat Cumberbatch haast geen tuin meer overhoudt, waardoor er minder open ruimte is. Ook zou de grootte en plaatsing van de schuur volgens sommigen opvallend zijn, omdat het zo ook bedoeld zou kunnen zijn als verkapte vergroting van zijn woonoppervlak, hetgeen Cumberbatch in het verleden ook al een paar keer heeft gerealiseerd met diverse aanbouwprojecten. Ook die projecten zorgden toen voor een hoop bonje tussen Cumberbatch en zijn buurtgenoten.

Anderen denken weer dat Cumberbatch vluchtelingen wil gaan opvangen in zijn schuur, omdat hij dat in verleden ook al van plan was. Die ambities stelde hij toen uit, wegens de zwangerschap van zijn vrouw, maar ook deze ambities lijken niet in goede smaak te vallen bij de toekomstige buurtjes van de normaal zo geliefde acteur. Al met al is het dus niet bepaald gezellig in de nieuwe buurt van Cumberbatch. Én hij woont er eigenlijk op dit moment nog geeneens!



NieuwsFilm

meest populair