Celebrity

Benedict Cumberbatch heeft bonje met de buren

Stuur de cameraploeg van SBS6 er maar op af!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 21:09 in Celebrity
Acteur Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, The Imitation Game) ligt behoorlijk in de clinch met zijn buren. De buren zijn woedend op de Sherlock-acteur, omdat hij van plan is om een grote schuur in de tuin van zijn nieuwe huis te bouwen.

In 2015 kocht Cumberbatch een Victoriaans huis voor £2.7 miljoen in een peperdure villawijk in Londen, Engeland. Sinds deze aankoop, heeft Cumberbatch behoorlijk wat laten renoveren en verbouwen aan zijn nieuwe woning, maar hij en zijn gezin zijn er zelf nog steeds niet ingetrokken. Desondanks gaat Cumberbatch volop door met realiseren van zijn droomhuis, want de 41-jarige acteur heeft namelijk nieuwe plannen ingediend voor het bouwen van een schuur aan de achterzijde van zijn huis.

Deze schuur zou zo'n vijftien vierkante meter groot moeten gaan worden, met een hoogte van drie meter. Cumberbatch is tevens van plan om de zijkanten van de schuur aan te kleden met klimop. Het dak zou de acteur willen bedekken met bloemen, zodat het geheel lekker groen wordt. Op het eerste gezicht zou je misschien denken dat een dergelijk bouwwerk best weleens zou kunnen zorgen voor een verfraaiing van de omgeving, maar Cumberbatch's buren zijn juist allesbehalve blij met zijn bouwplannen.

Buurtbewoners merken namelijk op dat het bouwen van de schuur zou betekenen dat Cumberbatch haast geen tuin meer overhoudt, waardoor er minder open ruimte is. Ook zou de grootte en plaatsing van de schuur volgens sommigen opvallend zijn, omdat het zo ook bedoeld zou kunnen zijn als verkapte vergroting van zijn woonoppervlak, hetgeen Cumberbatch in het verleden ook al een paar keer heeft gerealiseerd met diverse aanbouwprojecten. Ook die projecten zorgden toen voor een hoop bonje tussen Cumberbatch en zijn buurtgenoten.

Anderen denken weer dat Cumberbatch vluchtelingen wil gaan opvangen in zijn schuur, omdat hij dat in verleden ook al van plan was. Die ambities stelde hij toen uit, wegens de zwangerschap van zijn vrouw, maar ook deze ambities lijken niet in goede smaak te vallen bij de toekomstige buurtjes van de normaal zo geliefde acteur. Al met al is het dus niet bepaald gezellig in de nieuwe buurt van Cumberbatch. Én hij woont er eigenlijk op dit moment nog geeneens!

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Haha, alsof je als zo een beroemdheid even vluchtelingen kan installeren in je tuin :D.

Of hij fokt gewoon met de buren, of hij maakt gewoon een mooie schuur, of beide.

Maar wat zijn de regels eigenlijk wat dit soort zaken betreft. Het is zijn tuin toch, gaat zeker meer om de hoogte?

Vind het wel grappig, helemaal omdat hij er nog niet eens woont :D.

Dit is weer een voorbeeld van hoe leuk dik veel geld je leven kan maken.

Gewoon een huis kopen waar je niet eens woont, of uberhaupt zou gaan wonen, 'buren' irriteren met een grote schuur... Hen laten gissen :D.

Frietgezicht

Avatar

Bonje met de Buren is wel een vermakelijk programma.
Jammer dat Patty Brard gestopt is en nu die saaie doos van Marco Borsato de deuren langs gaat.
De 1ste of maybe 2e aflevering ooit was in mijn straat(toen nog met John Williams en Natasha Froger) met een vrouw met 11 katten ofzo en allerlei andere dieren. Buiten de camera om blijken ze erg op je in te praten van maak het goed anders sta je voor lul op tv enz.

Frietgezicht

Avatar

Ik zie trouwens 'geliefde acteur' staan maar heb al veel dingen gezien en gelezen over dat hij in real life aardig arrogant blijkt te zijn en dat hij veel hoogmoed heeft.
Maar goed,ik neem aan dat dit een eigen mening is van de schrijver Jeffrey die recent ook Lethal Weapon 4 een slechte film noemde in een artikel alsof het een feit was :P

Sunspot

Avatar

Oke, nooit gezien volgens mij die serie, misschien eens wat fragmenten checken.

Ken die gast van een aantal films en wat interviews gelezen, maar leek me niet arrogant, maar zegt niks uiteraard.

Sowieso bij mensen die publiekelijk leven, kan je altijd twijfels bij hebben, hebben nogal belang bij een goede reputatie.

Maar denk dat het uiteindelijk wel uitkomt.

'CANDYASS', Vin Diesel schijnt bijvoorbeeld cool te zijn.

Ik vind hem wel cool, gewoon zichzelf veelal lijkt het, kan ik niet van die andere CANDYASS Tyrese Gibson zeggen.

Maar moet je Master Of Films vragen :)

Frietgezicht

Avatar

Ik ben ook vooral mijzelf hoor mocht je mij tegenkomen

Scheerzeep

Avatar

@Frietgezicht

Ik kan me niet herinneren dat ik dat heb gedaan.

Frietgezicht

Avatar

Oh shit dat was Zilko. My bad. Heeft Cumberbatch geen kat in dat huis?

Scheerzeep

Avatar

@Friet

Ja, dat zou best wel eens de ware reden kunnen zijn waarom hij die schuur wil gaan bouwen. Kattenpaleis!

Frietgezicht

Avatar

Als je poezenpaleis zei had ik gedacht aan een stripclub a la From Dusk Till Dawn :P

Goku32

Avatar

Snap het niet helemaal als die schuur gewoon op zijn eigen grond staat. Wat maakt dat de buren dan uit.

Jeroen Pasman

Avatar

Wat een opgeklopt artikel .......... Er is eigenlijk niks aan de hand ............... Er moet een schuur komen, en de buren zijn het er niet mee eens .Mag het weer gewoon over films gaan jongens ? Of is er niks anders te melden deze tijd ?

Xenolicker

Avatar

Jeroen Pasman - je hoeft toch niet te reageren, je kunt toch ook gewoon passen man!

Ed Crane

Avatar

Niet Bonje Met De Buren, gewoon meteen De Rijdende Rechter erop af. En dan onze Benedict zijn eigen verdediging en pleidooi laten voeren precies zoals die Sherlock-monologen/ uiteenzettingen. Ik zou best kijken.

nieuwslaatste nieuws