'Twilight'-hunk Kellan Lutz getrouwd

'Twilight'-hunk Kellan Lutz getrouwd

Lutz spreekt lovende woorden over zijn nieuwe vrouw.

Slecht nieuws voor de dames die nog een kansje dachten te maken bij acteur Kellan Lutz (Twilight: Breaking Dawn Part 2, The Legend of Hercules). De hunk is namelijk onlangs in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Brittany Gonzales, zo maakt hij zelf bekend op Instagram.



Op Instagram plaatste de 32-jarige Lutz gisteren een schattige foto van hem en zijn vriendin. Op de paspoorthoesjes die de twee vasthouden staat 'Mr.' en 'Mrs.', ofwel 'meneer' en 'mevrouw'. Het stel blijkt officieel getrouwd te zijn met elkaar, zo blijkt ook uit het bericht dat Lutz bij de foto schreef.



"Thanksgiving is mijn favoriete feestdag", begint Lutz zijn dankbericht. "Het afgelopen jaar is het beste jaar uit mijn leven geweest. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn levensavontuur aan mag gaan met mijn beste vriendin en droomvrouw", schrijft Lutz verder nog. Ook zijn kersverse vrouw reageert op het bericht. "Eindelijk mag ik je nu mijn man noemen," schrijft een overduidelijk gelukkige Gonzales.



Veel mensen zullen Lutz vooral kennen als de ietwat jaloerse vampier Emmett uit de succesvolle Twilight-films, gebaseerd op de eveneens zo succesvolle boeken van Stephenie Meyer. Ook speelde hij rollen in The Expendables 3 en Experimenter.



NieuwsFilm

meest populair