Paramount weigerde digitale snor Henry Cavill voor 'Mission: Impossible 6'

Paramount weigerde digitale snor Henry Cavill voor 'Mission: Impossible 6'

Al is het makkelijker om een snor toe te voegen dan te verwijderen.

Wie het een beetje in de gaten heeft gehouden, weet dat er nogal wat mensen zijn gevallen over de digitaal verwijderde snor van acteur Henry Cavill in de superheldenfilm Justice League. Het blijkt nu dat Warner Bros. de snor er eigenlijk af wilde scheren en een deal wilde sluiten met Paramount Pictures die een besnorde Cavill nodig heeft voor Mission: Impossible 6.

Volgens Reddit-gebruiker LDN_Film, maar ook een visual effects-artiest bij Justice League, zou Warner Bros. een bedrag hebben aangeboden aan Paramount Pictures om Cavills snor te mogen afscheren. Het VFX-team zou ook een digitale snor hebben gemaakt en dit bewees dat het verwijderen van een snor een stuk lastiger is dan het aanbrengen van een snor.

Paramount Pictures heeft de deal echter geweigerd en wilde per se een echte snor onder Cavills neus. De acteur speelt naast Tom Cruise in de zesde Mission: Impossible, opnieuw geregisseerd door Christopher McQuarrie.

Het gevolg is dat Cavill bovenlip digitaal bewerkt moest worden en niet iedereen was gecharmeerd van het resultaat. Na de verschijning van Justice League was er online veel kritiek.



NieuwsFilm

meest populair