Miles Teller's eerste film een van zijn moeilijkste vanwege Nicole Kidman

Miles Teller's eerste film een van zijn moeilijkste vanwege Nicole Kidman

De actrice dacht namelijk dat het goed zou zijn voor de film als de twee helemaal niet met elkaar zouden praten...

Miles Teller is vandaag de dag een bekend acteur; de 30-jarige Amerikaan schitterde in Whiplash en is te zien in de nodige andere films. Toch was het acteren voor hem niet altijd even makkelijk. Vooral de eerste film vond hij redelijk lastig, niet omdat het zijn debuut was maar door zijn samenwerking met niemand minder dan Nicole Kidman.

Het komt wel vaker voor dat acteurs ook in hun rol willen blijven buiten de scenes en Kidman dacht ook dat dat een goed idee was voor hun rollen in de Rabbit Hole. Zo zei Teller: ''Nicole kwam met het idee dat wij ons net zo moesten gedragen als onze personages in de film. En omdat wij in de film een hele moeilijke relatie hebben, praatte ze helemaal niet tegen mij; hooguit heel even snel tussen de scenes in, maar onze interacties waren echt minimaal''.

Het is best wel te begrijpen dat dit best lastig was voor Miles om als debuterend acteur compleet te genegeerd te worden door een van de bekendste actrices ter wereld. Kidman verontschuldigde zich er wel voor, maar wel pas nadat de laatste scene gefilmd was. Zo gaat Miles verder: ''Op het einde kwam ze naar me toe en zei ze: ''Oh Miles, je hebt het echt geweldig gedaan! Het spijt me dat ik zo ver ging voor mijn rol, al helemaal gezien het je allereerste film is, maar ik denk dat het toch belangrijk was om op die manier voor zo een goed mogelijk resultaat te zorgen''.''

Dit lijkt uiteindelijk inderdaad een positief effect op de film te hebben gehad; ook al wist de film niet te overtuigen aan de box-office; hij scoorde wel goed bij de bioscoopgangers en de meeste filmcritici.

NieuwsFilm

meest populair