Bestaat er een bijna complete Snyder-versie van 'Justice League'?

Bestaat er een bijna complete Snyder-versie van 'Justice League'?

Of is het werk toch verre van af.

Fans willen graag de Zack Snyder-versie van Justice League zien. Dat komt omdat er grote delen uit die versie werden weggelaten en er elementen compleet veranderd zijn door Joss Whedon. Die kreeg eerder de pittige opdracht om tijdens de productie het roer over te nemen en de film korter te maken. Twee uur was de maximale speelduur.

Vandaag horen we uiteenlopende verhalen over die Snyder-versie. Journalist Mario F. Robles stelt op basis van bronnen binnen Warner Bros. dat er slechts een minimale Snyder-versie bestaat. Volgens zijn bronnen is de score van Junkie XL - die vervangen werd door Danny Elfman - nog verre van af en zijn de meeste visuele effecten nog niet af. Het zou miljoenen kosten om de film af te maken.



Tegelijk zijn er bronnen op Reddit die melden dat er juist een redelijke versie bestaat. Volgens hen is er een ruwe versie van de Snyder-film af en heeft die ook al deels afgewerkte visuele effecten en muziek. De vraag is of dat klopt: de Reddit-pagina probeert tegelijk meer handtekeningen te halen voor de petitie om de Snyder-versie uit te brengen (waar er nu bijna 150.000 zijn gezet).

De vraag blijft voorlopig of we, net als bij Batman v Superman een Ultimate Cut te zien krijgen. Op dit moment lijkt het er in elk geval niet op.

NieuwsFilm

meest populair