Jaeger tegen Jaeger in epische beelden 'Pacific Rim: Uprising'

Jaeger tegen Jaeger in epische beelden 'Pacific Rim: Uprising'

Mako Mori is terug.

Tijdens Tokyo Comic Con hebben Legendary Pictures en Universal Pictures onderstaande video vrijgegeven voor Pacific Rim: Uprising. In de nieuwe beelden die in de featurette worden getoond zien we niet alleen het personage Mako Mori (Rinko Kikuchi) terugkeren, ook zien we een shot waarin een Jaeger het opneemt tegen een andere Jaeger. Awkward.

In het vervolg op de epische sci-fi actiefilm Pacific Rim van regisseur Guillermo del Toro komen de belangrijkste rollen in handen van John Boyega, Rinko Kikuchi, Scott Eastwood en Cailee Spaeny. Vanaf 22 maart draait de film van regisseur Steven S. DeKnight in de Nederlandse bioscoopzalen.


In Uprising maken we kennis met de ooit zo talentvolle Jaeger-piloot Jake Pentecost (Boyega) wiens vader (Idris Elba) - in het eerste deel - zijn leven gaf om de overwinning op de monsterlijke Kaiju zeker te stellen. Als een nog grotere bedreiging losgelaten wordt op de wereld staat Pentecost op om in zijn vaders voetsporen te treden. Deze kans wordt hem geboden door zijn zus, Mako Mori. Zij leidt een dappere nieuwe generatie piloten die zijn opgegroeid tijdens de oorlog. Jake maakt daardoor kennis met Lambert (Eastwood) en de Jaeger-hacker Amara (Spaeny). Samen moeten ze de meest krachtige defensieve kracht vormen die ooit op de aarde heeft rondgelopen.

NieuwsFilm

meest populair