Starbucks-problematiek: 'Wie is die bekende actrice nou?'

Starbucks-problematiek: 'Wie is die bekende actrice nou?'

Geen enkele barista schijnt de naam van actrice Isla Fisher te weten.

Wie weleens bij de Starbucks een drankje bestelt, weet dat de barista's je naam op je bestelling schrijven. Een bekend gegeven is dat de werknemers van deze koffiezaak dat dikwijls bewust - vanuit een reclameoogpunt - verkeerd doen. Het overkwam ook actrice Isla Fisher (Nocturnal Animals, Now You See Me), zo blijkt uit haar post op Instagram.

Zondag bestelde Fisher een drankje bij de Starbucks-vestiging in haar buurt. Ook bij Fisher schreef de dienstdoende barista haar naam verkeerd, zo blijkt uit de bijbehorende foto van haar bezoek. Op haar beker staat 'Aila' geschreven. Dat is nog een vrij goede gok van de medewerker, omdat je zo Fishers voornaam uitspreekt, maar in het verleden blijken er nog veel grotere fouten te zijn gemaakt.

"Beter dan Izla, Lisa, Eyelay, Amy Adams, Jessica Chastain, Bryce Dallas Howard en soms, wanneer ik me niet heb geschoren, ... Ed Sheeran", schrijft Fisher met een vette knipoog op haar Instagram. Fisher wordt dus dikwijls verward met andere roodharige actrices (en incidenteel ook met de bekende, eveneens roodharige zanger).

Of Fisher ook onderdeel is van een reclamestunt van de populaire koffiezaakketen, is niet zeker te zeggen. In ieder geval staat deze wel weer volop in de aandacht, want vele media berichten over het 'incident'.



NieuwsFilm

meest populair