Eerste plotdetails 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Eerste plotdetails 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

En de trailer is in gevaar...

Verleden week stond in het teken van de trailer van Avengers: Infinity War en deze week lijkt de aandacht vooral uit te gaan naar de eerste beelden uit Jurassic World: Fallen Kingdom. Hieronder weer zeer coole beelden ter aankondiging van de trailer... die klaarblijkelijk een wat lastige aftrap kent.

Hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zijn namelijk nauw betrokken bij de release van de trailer. In het hoofdkantoor van Universal Pictures blijkt echter veel fout te gaan, bewijst onderstaande humoristisch bedoelde promo:


Daarnaast is er weer meer duidelijk geworden over het plot van de film. Zo bewezen de teasers al dat er een enorme vulkaanuitbarsting plaatsvindt en dat er dino's worden vervoerd, in ieder geval de T-Rex. Via Entertainment Weekly wordt duidelijk dat Fallen Kingdom zich enkele jaren na de gebeurtenissen in Jurassic World (2015) afspeelt.

In het vervolg is Claire (Howard) nu de drijvende kracht achter de organisatie 'Dinosaur Protection Group'. Zij zal het voortouw nemen om de dinosauriërs van het eiland Isla Nublar te halen als de vulkaan dreigt uit te barsten. Dit gaat uiteraard helemaal fout en zet Claire en nieuwkomer Justice Smith onder meer tegenover onderstaande gevaarlijke dino, de Baryonyx.

Bekijk de afbeelding
Andere rollen zijn voor onder meer Rafe Spall, B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Toby Jones (Wheaton), Jeff Goldblum (Ian Malcolm) en James Cromwell. De trailer debuteert aankomende donderdag op vrijdagnacht online en de film van J.A. Bayona verschijnt 7 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair