Celebrity

Angelina Jolie wilde haar huwelijk redden met 'By the Sea'

"Ik wilde dat we samen serieus te werk gingen."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:21 in Celebrity
Voor een podcast van The Hollywood Reporter heeft Angelina Jolie onthuld dat ze By the Sea (2015) met Brad Pitt maakte omdat hun relatie met problemen kampte. Ze waren toen nog maar een jaar getrouwd, maar kennelijk verliep het communiceren niet als gewenst. Naast acteren in het romantische drama trad Jolie ook op als scenariste en regisseuse.

Jolie (42 jaar) over de reden achter het project: "We ontmoetten elkaar tijdens het werk en we werkten goed samen. Ik wilde dat we samen serieus te werk gingen. Ik dacht dat het een goede manier voor ons was om te communiceren. In zekere zin was dat ook zo en we leerden ervan. Maar er was een zwaar gevoel aanwezig gedurende onze situatie en dat zette voort op de set. Het kwam niet door de film. Het was iets waar we mee te maken hadden."

Het tweetal leerde elkaar kennen tijdens het maken van Mr. & Mrs. Smith in 2005. Pitt (53 jaar) was toentertijd met Jennifer Aniston getrouwd. Begin 2006 onthulde Jolie zwanger te zijn van Pitt en bevestigde toen de geruchten dat zij inderdaad voor haar tegenspeler was gevallen. Pas in 2014 stapten ze in het huwelijksbootje. Het was een zware periode voor Jolie, die met allerlei, vervelende dingen geconfronteerd werd.

"Mijn moeder overleed, ik onderging een borstamputatie en daarna werd ik bang gemaakt met eventuele eierstokkanker waarvoor ik eveneens geopereerd ben. Ook had ik uiteraard met andere dingen te maken die in het leven voorkomen." Ondanks dat ze hun huwelijk niet konden redden is Jolie dankbaar voor de ervaring. "Een kunstwerk kan genezen of iets zijn dat moeilijk is. Ik weet het niet, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben, want samen hebben we daadwerkelijk iets verkent. Wat dat ook was, misschien dat het niets heeft opgelost, maar we hebben wel iets gedeeld dat we met elkaar moesten communiceren."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair